ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαψεύδει το λιποθυμικό επεισόδιο του Αγκουέρο η Σίτι

Argentina's Sergio Aguero, center, falls down as he challenges for the ball with Nigeria's Chidozie Awaziem, right, and John Obi Mikel, left, during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov)
Argentina's Sergio Aguero, center, falls down as he challenges for the ball with Nigeria's Chidozie Awaziem, right, and John Obi Mikel, left, during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov) AP PHOTO/SERGEY PIVOVAROV

Η Σίτι διέψευσε το λιποθυμικό επεισόδιο του Σέρχιο Αγκουέρο, τονίζοντας πως ο Αργεντινός επιθετικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Επιστρέφει στο Μάντσεστερ για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις ο 29χρονος φορ.

Η είδηση περί λιποθυμικού επεισοδίου του Σέρχιο Αγκουέρο στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα μεταξύ της Αργεντινής και της Νιγηρίας προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, οι "πολίτες" εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως δεν υπήρξε λιποθυμία του Αργεντινού επιθετικού, αλλά αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του αγγλικού συλλόγου, ο Αγκουέρο θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις απ' το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα γίνει γνωστό αν θα μπορέσει να ενισχύσει τη Σίτι στην αναμέτρηση με τη Λέστερ για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Η ανακοίνωση της Σίτι:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ