ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακόπηκε παιχνίδι λόγω ρατσιστικής επίθεσης

Διακόπηκε παιχνίδι λόγω ρατσιστικής επίθεσης

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αρίκα και την Ικίκε για το πρωτάθλημα Χιλής διεκόπη μετά από ρατσιστική φραστική επίθεση στον επιθετικό της πρώτης, Εμίλιο Ρεντερία, από οπαδούς της δεύτερης. (VIDEO)

Μετά από τους οπαδούς της Ο Χίγκινς, ο Βενζουελάνος επιθετικός της Σαν Μάρκος Αρίκα, Εμίλιο Ρεντερία, δέχθηκε εκ νέου ρατσιστική φραστική επίθεση, αυτή τη φορά από τους οπαδούς της Ικίκε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Το κατάπτυστο συμβάν έλαβε - αρχικά - χώρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Εμίλιο Ρεντερία, άνοιξε το σκορ και πανηγύρισε το γκολ μπροστά από την κερκίδα της Ικίκε.

Τότε, οι οπαδοί αυτής το θεώρησαν σαν πρόκληση και άρχισαν να εκτοξεύουν ρατσιστικά σχόλια εναντίον του, με το διαιτητή να διακόπτει για λίγα δευτερόλεπτα την αναμέτρηση, και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Και ενώ όλα είχαν ηρεμήσει στο δεύτερο ημίχρονο, στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης οι ρατσιστικές κραυγές εκ μέρους των οπαδών της Ικίκε, άρχισαν ξανά με αποτέλεσμα ο διαιτητής να παίρνει την μπάλα και να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση.

"Είναι κατάπτυστο και ντροπιαστικό. Δεν δικαιολογείται με τίποτα.", δήλωσε ο Νικολάς Μεδίνα, συμπαίκτης του Εμίλιο Ρεντερία στην Σαν Μάρκος Αρίκα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ