ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακανονισμός Ντιαρά - Λοκομοτίβ για το πρόστιμο των 10.000.000 ευρώ

Διακανονισμός Ντιαρά - Λοκομοτίβ για το πρόστιμο των 10.000.000 ευρώ

Ο Λασανά Ντιαρά είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000.000 ευρώ από το CAS, τα οποία έπρεπε να καταβάλει στη Λοκομοτίβ Μόσχας, ωστόσο φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε διακανονισμό.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι ο Λασανά Ντιαρά υποχρεούταν να καταβάλει το ποσό των 10.000.000 ευρώ στη Λοκομοτίβ Μόσχας, λόγω παραβίασης κανονισμού. Πιο συγκεκριμένα, εκείνος απαγόρευε στον παίκτη να υπογράψει σε άλλον σύλλογο, καθώς τον Αύγουστο του 2014 οι Ρώσοι τον έδιωξαν από την ομάδα για λόγους που είχαν να κάνουν με το πειθαρχικό κομμάτι, χωρίς ωστόσο να τον αποδεσμεύσουν.

Ο Γάλλος υπέγραψε στη Μαρσέιγ λίγο καιρό αργότερα και η συνέπεια ήταν να του επιβληθεί το εν λόγω πρόστιμο από το CAS, στο οποίο και είχε προσφύγει η ρώσικη ομάδα, όμως τώρα φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για διακανονισμό μεταξύ των δύο πλευρών. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο " beIN Sports", ο Γάλλος τόνισε -μεταξύ πολλών άλλων- πως “η διαφορά μου με τη Λοκομοτίβ τακτοποιήθηκε, η ρώσικη ομάδα θα το ανακοινώσει την Τρίτη”.

Εκτός αυτού, Γάλλος δημοσιογράφος ανάρτησε το έγγραφο που στάλθηκε από τη Λοκομοτίβ προς τον 31χρονο στο λογαριασμό του στο Twitter, επιβεβαιώνοντας του λόγου του αληθές. Συγκεκριμένα, εντός αυτού αναφέρεται: “Αγαπητέ κύριε Ντιαρά, με ενθουσιασμό σας επιβεβαιώνουμε ότι εσείς και η ομάδα μας, Λοκομοτίβ Μόσχας, έχουν φτάσει σε συμφωνία. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και τα καλύτερα για το μέλλον σας”.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ