ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτητής ο Μίχελ με Μπουτραγκένιο-Μπόμπαν στη Λεωφόρο

Διαιτητής ο Μίχελ με Μπουτραγκένιο-Μπόμπαν στη Λεωφόρο

Στο περιθώριο των διήμερων εργασιών της ECA (European Accociation Football) που έλαβαν χώρα σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, περίπου 45 εκπρόσωποι ομάδων βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο "Απόστολος Νικολαϊδης" για τουρνουά “8Χ8”. (VIDEO)

Οπως σε κάθε συνεύρεση των εκπροσώπων της ECA, έτσι και εφέτος οι απεσταλμένοι παράγοντες των ομάδων βρήκαν χρόνο και για... μπαλίτσα. Στο "Απόστολος Νικολαϊδης" αυτή τη φορά...Παρόντες μεταξύ άλλων ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και ο Νούνο Γκόμες, με ρέφερι τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην διεθνή διαιτητή, Λούμπος Μίχελ.

  • Καλές και... άγιες οι διεργασίες και οι συζητήσεις μεταξύ των μελών της ECA που έλαβαν χώρα χθες και σήμερα (Δευτέρα και Τρίτη, 27-28/3) στην Αθήνα, αλλά πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις οι εκπρόσωποι των ομάδων φροντίζουν να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

  • Τη Δευτέρα το απόγευμα περίπου 45 εκπρόσωποι ομάδων βρέθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και... άρχισαν το τουρνουά “8Χ8”. Πράσινοι, κόκκινοι, άσπροι, μαύροι. Περίπου 20 – 25 λεπτά ήταν η διάρκεια κάθε αγώνα, όλοι έπαιζαν εναντίον όλων.

  • Βροντερή η απουσία δύο Ολλανδών, τους οποίους θα ήθελαν όλοι στις ομάδες τους. Του Μάρκο φαν Μπάστεν και του Εντβιν φαν Ντερ Σαρ. O πρόεδρος της ECA "Κάλε" Ρουμενίγκε δεν έχει παίξει ποτέ σε... αντίστοιχα τουρνουά. Ήταν παρόντες, ωστόσο, ο σπουδαίος Εμίλιο Μπουτραγκένιο (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Κροάτης Ζβόνιμιρ Μπόμπαν (εκπρόσωπος της FIFA στο συνέδριο) και ένας πιο... γνωστός μας, λόγω Euro 2004: ο Πορτογάλος Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα).

  • Έχασαν όμως και οι τρεις! Κι ας ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των “κόκκινων” ο "Γύπας" με τον Μπόμπαν. Εχασε και ο Γκόμες με τα λευκά και νικήτρια ήταν η ομάδα με τις μάυρες φανέλες. Όχι λόγω διαιτησίας, κι ας ήταν ρέφερι ένας πρώην διακεκριμένος διαιτητής. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, θυμήθηκε την... προηγούμενη δεκαετία του και πήρε τη σφυρίχτρα...

  • Στο τουρνουά της Λεωφόρου επρόκειτο να πάρει μέρος και ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ και μάλιστα με την ομάδα των "Πράσινων", αλλά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο απουσίασε από το τουρνουά, το οποίο λίγες ώρες αργότερα συνεχίστηκε σε... άλλο γήπεδο.

  • Σ' αυτό με τα εδέσματα που σερβιρίστηκαν στο ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση και ο δείπνος όλων των εκπροσώπων, μεταξύ των οποίων και εκείνων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ (μόνιμα μέλη), Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης (συνδεδεμένα μέλη).

  • Στους αγώνες πήραν μέρος και τρεις γκολκίπερ από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο επαγγελματίας Βασίλης Ξενόπουλος, ο τερματοφύλακας των Νέων Κωνσταντίνος Χαλκίδης αλλά και ο γεννημένος το 2001 Γεώργιος Χριστοδούλης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ