ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαδικτυακός πόλεμος προέδρου - παικτών στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Διαδικτυακός πόλεμος προέδρου - παικτών στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας "έκραξε" δημόσια τους παίκτες της ομάδας του και εκείνοι του απάντησαν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας λίγο μετά την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League. Ο Bruno de Carvalho "έκραξε" τους παίκτες του με κάθε επισημότητα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έβαλε με συγκεκριμένους παίκτες των πράσινων.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του έγραψε: "Τι περίμενα να δω; Μία συγκεντρωμένη ομάδα με αφοσίωση και πάθος, που θα ήταν σκληρή πίσω και θα έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ. Περίμενα οι 11 να παίξουν σαν… 22. Τι είδα; Μία ομάδα με πάθος, αλλά μία άμυνα χωρίς συγκέντρωση. Ο Κοάτες και ο Ματιέ έκαναν ότι μπορούσαν για να σκοράρει η Ατλέτικο. Είδα τον Ζέλσον να μένει μόνος απέναντι στον Όμπλακ και αντί να σουτάρει αριστερά να προσπαθεί να τον πλασάρει αδύναμα στην απέναντι γωνία.

Αντί να παίξουμε ως 22, παίξαμε ως… 9 και αυτό το πληρώσαμε. Φαίνεται ότι ο Φάμπιο (Κοεντράο) και ο Μπας Ντοστ δεν… ήθελαν να παίξουν στον επαναληπτικό και γι’ αυτό πήραν κάρτες που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει"

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Όπως ήταν φυσιολογικό η συγκεκριμένη δημόσια τοποθέτηση έφερε και την απάντηση των παικτών. Με ανακοίνωση που τα δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους οι ποδοσφαιριστές των πράσινων απάντησαν στον πρόεδρο τους.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρουν: "Εμείς είμαστε η Σπόρτινγκ. Ιδρώνουμε, παλεύουμε και πάντα τιμάμε τη φανέλα που φοράμε. Δεν είμαστε τέλειοι και δεν πιστεύουμε στους τέλειους παίκτες, γιατί πάντοτε θέλουμε να εξελισσόμαστε. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ το εγώ, αλλά πάντα το εμείς. Πάντοτε λειτουργούμε σαν ομάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτάνουμε στις νίκες"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ