ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν θα παίξει ποδόσφαιρο ούτε φέτος ο Μπαϊράμι

Δεν θα παίξει ποδόσφαιρο ούτε φέτος ο Μπαϊράμι

Ο τεχνικός διευθυντής της Έλφσμποργκ εξήγησε ότι ο στόχος της αποθεραπείας του Εμίρ Μπαϊράμι είναι να παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση τη σεζόν 2016-2017!

Επ' αόριστον αναβάλλεται η επιστροφή του Εμίρ Μπαϊράμι στους αγωνιστικούς χώρους... Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της Έλφσμποργκ, Στέφαν Αντρέασον, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα FotbollDirekt.se! Ο Σουηδός έθεσε ως ορόσημο την επόμενη σεζόν, αν και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Μπαϊράμι θα καταφέρει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

"Το σχέδιο που έχουμε για την αποκατάσταση του, εκτελείται κατά γράμμα. Πηγαίνει πολύ καλά και φροντίζουμε ώστε να είναι υγιής από κάθε άποψη και να βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Θα παίξει ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν. Γυμνάζεται και προοδεύει διαρκώς, αλλά δεν ξέρω εάν θα μπορούσε να αγωνιστεί κάποια λεπτά τη φετινή σεζόν. Αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο. Δεν έχω τέτοια φιλοδοξία φέτος, σημασία έχει την επόμενη σεζόν" ανέφερε ο Αντρέασον.

Πάντως, δήλωσε βέβαιος ότι ο Μπαϊράμι θα επανέλθει δριμύτερος: "Δεν θέλω να του προσθέσουμε πίεση, αλλά θα επανέρθει στην πρότερη κατάσταση του και ίσως σε ακόμα καλύτερη. Τότε, θα είναι μία υπέροχη μέρα για εκείνον, για εμάς, για όλους".

Ο Μπαϊράμι αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο του 2015 και άμεσα υπέγραψε συμβόλαιο με την Έλφσμποργκ. Έκτοτε, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη του, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να επανέρθει. Πάντως, η διοίκηση της σουηδικής ομάδας έχει εκφράσει την πρόθεση της να του ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ