ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν σκέφτεται την εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι

Inter Milan's manager Roberto Mancini looks on prior to a pre-season friendly soccer match against Galatasaray at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. (AP Photo)
Inter Milan's manager Roberto Mancini looks on prior to a pre-season friendly soccer match against Galatasaray at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. (AP Photo) AP

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται την εθνική Ιταλίας, αφού είναι χαρούμενος στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μπορεί το όνομα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να ακούγεται εντόνως για τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, εντούτοις ο ίδιος αισθάνεται καλά στην Αγία Πετρούπολη και στη Ζενίτ, επομένως δεν σκέφτεται να αναλάβει την "σκουάντρα ατζούρα".

Ο Τζιαν Πιέρο Βεντούρα απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήδη ακούστηκαν και τα πρώτα ονόματα, με εκείνο του Μαντσίνι να είναι ένα απ' αυτά. Όμως, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όσο είναι νωρίς.

"Δεν είναι έκπληξη που το όνομά μου βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων, αφού βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι προπονητές που έχουν κατακτήσει τίτλους. Αυτή την στιγμή όμως είμαι χαρούμενος στην Ζενίτ, οπότε δεν σκέφτομαι την εθνική. Στόχος μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας", ανέφερε ο Ιταλός κόουτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ