ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πάνε γήπεδο για να μην βοηθήσουν τους πρόσφυγες!

Δεν πάνε γήπεδο για να μην βοηθήσουν τους πρόσφυγες!

Οι πιο φανατικοί οπαδοί της Λεχ Πόζναν δεν θα πάνε στο γήπεδο στην πρεμιέρα της ομάδας τους στο Europa League κόντρα στη Μπελενένσες. Αιτία η απόφαση της UEFA να βοηθήσει τους πρόσφυγες μέσω των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αγώνων του τριημέρου.

Οι 80 ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο Champions League και στο Europa League συμφωνησαν να δωρίσουν 1 ευρώ ανά για κάθε εισιτήριο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, προκειμένου να βοηθησουν τους εκατομμύρια πρόσφυγες, που βλέπουν την Ευρώπη ως τη "Γη της Επαγγελίας" για να σωθούν από τη φρίκη του πολέμου στις πατρίδες τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση αυτή την πρωτοβουλία όμως υπάρχουν και κάποιοι που δυστυχώς βλέπουν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα όσον αφορά στην αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι οργανωμένοι ακροδεξιοί οπαδοί της Λεχ Πόζναν, οι οποίοι δεν είναι καθόλου σύμφωνοι με το μέτρο της UEFA και ξεκαθάρισαν πως θα απέχουν από το γήπεδο γιατί δεν θέλουν να βοηθήσουν με τον δικό τους οβολό τους πρόσφυγες.

"Για εμάς τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Δεν θέλουμε πρόσφυγες στην Πολωνία, για αυτό το λόγο δεν θα πάμε στο γήπεδο", δήλωσαν κατηγορηματικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ