ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν γλιτώνει από Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ

Δεν γλιτώνει από Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ

Η Μίλαν δεν έχει καμία διάθεση να κρατήσει και μετά το καλοκαίρι τον Μάριο Μπαλοτέλι, έτσι θα επιστρέψει στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Τελευταία του ευκαιρία ο τραυματισμός του Νιανγκ

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένο πως ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα μείνει στη Μίλαν και μετά το καλοκαίρι, έτσι θα επιστρέψει στο ρόστερ της Λίβερπουλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Δεν ξεκίνησε άσχημα την χρονιά, αλλά ακολούθησε ένας τραυματισμός. Έχει επιστρέψει στην δράση, αλλά δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του, κυρίως διότι αδυνατεί να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

Ενδεχόμενος ο κύριος λόγος για αυτό να είναι πως δε μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογική του κατάσταση, με τους οπαδούς των "ροσονέρι" να κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για αυτόν.

Το βράδυ της Τρίτης στο "Σαν Σίρο" η Μίλαν νίκησε με 5-0 την Αλεσάντρια και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia μετά από 13 χρόνια, με τον Μπαλοτέλι να παίζει σε όλο το ματς, κατά διάρκεια του οποίου αποδοκιμάστηκε πολλές φορές από τους οπαδούς.

Δεν τον θέλουν πια στην ομάδα οι περισσότεροι, εκτιμούν πως μόνο προβλήματα δημιουργεί, ενώ και ο τύπος εκτιμά το ίδιο, με τις κορυφαίες εφημερίδες να τον χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο παίκτη της ομάδας.

Μπήκαμε στον Μάρτιο και η Μίλαν θα δώσει "μάχη" για να φτάσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League. O Εμ'Μπάιγ Νιανγκ τραυματίστηκε σε τροχαίο και πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξει φέτος.

Αυτό σημαίνει πως ο Μπαλοτέλι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς διαρκώς λέει πως δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Έχει πάντως την ευκαιρία με την απουσία του Νιανγκ να αλλάξει το κλίμα για αυτόν. Αν προσφέρει τους επόμενους δύο μήνες, αν βοηθήσει πραγματικά τους "ροσονέρι" να φτάσουν στο "θαύμα" της 3ης θέσης, ίσως να το σκεφτούν στην ομάδα να τον κρατήσουν.

Αυτό πάντως στην Ιταλία το θεωρούν πολύ δύσκολο να συμβεί, να προσφέρει δηλαδή ο Μπαλοτέλι, με τον Μίχάιλοβιτς πάντως μετά το ματς με την Αλεσάντρια να προσπαθεί με τις δηλώσεις του να τον ανεβάσει ψυχολογικά, τονίζοντας πως έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή του.

Ο Σέρβος θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί από τον "Super Mario". Με την απουσία του Νιανγκ μόνο ο Μπάκα θεωρείται σίγουρος για την επίθεση. Ο Λουίζ Αντριάνο επέστρεψε στις προπονήσεις, ο Μενέζ έπαιξε μαζί με "Μπάλο" στην επίθεση κόντρα στην Αλεσάντρια, έτσι αυτοί οι τρεις θα μοιράζονται τον χρόνο δίπλα στον Κολομβιανό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ