EUROPA LEAGUE

Δεν φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στον τελικό του Europa League η UEFA

Δεν φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στον τελικό του Europa League η UEFA

Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση για το τρομοκρατικό χτύπημα σε συναυλία στο Μάντσεστερ, εκφράζει το σοκ της για το γεγονός και αναφέρεται στα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού του Europa League στο "Friends Arena" της Στοκχόλμης.

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε το νέο τρομοκρατικό χτύπημα, αυτή την φορά σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, όπου 22 άτομα έχασαν την ζωή τους και πολλά ακόμα τραυματίστηκαν. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά αιματηρή λίστα και κανείς δεν ξέρει πού και πότε οι τρομοκράτες θα ξαναχτυπήσουν, παίρνοντας μαζί τους αθώες ζωές.

Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αυριανού τελικού (24/5) στο "Friends Arena" της Στοκχόλμης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ. Θυμίζουμε πως η σουηδική πρωτεύουσα είχε αποτελέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης πριν λίγο καιρό και για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέφρασε το σοκ της για το γεγονός και αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας που έχουν ήδη παρθεί σε συνεργασία με τις Αρχές της Σουηδίας. Μάλιστα, η UEFA προτρέπει τους φιλάθλους να φτάσουν στο Στάδιο όσο πιο σύντομα γίνεται λόγω των λεπτομερών ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ UEFA:

"Η UEFA είναι σοκαρισμένη από την χθεσινοβραδυνή επίθεση στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειες όσων επηρεάστηκαν.

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία που να υποδηλώνει ότι κάποια από τις δραστηριότητες του τελικού του UEFA Europa League μπορεί να αποτελέσει στόχο επιθέσεων.

Η UEFA συνεργάζεται στενά με τις τοπικές Αρχές και την σουηδική Ομοσπονδία εδώ και πολλούς μήνες και το τρομοκρατικό ρίσκο έχει ληφθεί υπόψιν από το ξεκίνημα του εγχειρήματος. Επιπροσθέτως, επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί μετά τις επιθέσεις στη Στοκχόλμη τον περασμένο Απρίλιο.

Λόγω των σφιχτών μέτρων ασφαλείας, η UEFA προτρέπει τους φιλάθλους να φτάσουν στο Στάδιο όσο πιο σύντομα γίνεται, καθώς λεπτομερείς έλεγχοι θα γίνονται στις εισόδους, με αποτέλεσμα την καθυστερημένη είσοδο στο γήπεδο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ