ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έχει θέση ο Ρονάλντο στους κορυφαίους του Μουρίνιο

Δεν έχει θέση ο Ρονάλντο στους κορυφαίους του Μουρίνιο

Μια δήλωση του Ζοζέ Μουρίνιο που επιβεβαιώνεται από τον γιο του, έγινε viral και δείχνει τις σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τις τελευταίες ώρες μια δήλωση που αποδίδεται στον Ζοζέ Μουρίνιο και έχει επιβεβαιώσει ο γιος του, έγινε viral στα social media.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους τρεις κορυφαίους -κατά τη γνώμη του- παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αυτοί είναι οι Πελέ, Μαραντόνα και Μέσι.

Καμία αντίρρηση θα λέγαμε, πράγματι αυτοί οι τρεις θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες στην ιστορία.

Σίγουρα όμως όταν πρόκειται για επιλογές του Μουρίνιο μιλάμε για γεγονός που αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριλαμβάνει σε αυτές τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάτω από τις οδηγίες του Μουρίνιο, ο Ρονάλντο έκανε εξαιρετικές σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σε σύνολο 164 εμφανίσεων πέτυχε -κρατηθείτε- 168 γκολ (!) και μοίρασε 48 ασίστ. Ασύλληπτα νούμερα για τον CR7.

Όμως οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκονται σε... περίεργο φεγγάρι. Ενδεχομένως να είναι πιο κακές από ποτέ.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο και τον περίεργο χαρακτήρα του Μουρίνιο, που αν μη τι άλλο του αρέσει να δημιουργεί σούσουρο, η δήλωση που έκανε μόνο τυχαία δεν είναι.

Και ήταν φυσικό επακόλουθο να γίνει viral στα social media, από την στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τον Λιονέλ Μέσι από τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, στην τριάδα των κορυφαίων όλων των εποχών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ