ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ανησυχεί για τη θέση του ο Πράνιτς

Δεν ανησυχεί για τη θέση του ο Πράνιτς

Ο Ντανιέλ Πράνιτς διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ της Κροατίας από τον Γιόσιπ Πίβαριτς, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι προέχει το καλό της ομάδας.

Με το Νίκο Κόβατς στην τεχνική ηγεσία, ο Ντανιέλ Πράνιτς ηταν αμετακίνητος στο αριστερό άκρο της άμυνας της Κροατίας. Πλέον, ο Κόβατς απομακρύνθηκε και ανέλαβε ο Άντι Κάσιτς, ο οποίος - σύμφωνα με τα κροάτικα ρεπορτάζ - αμφιταλαντεύεται για την επιλογή του.

Ο Ντανιέλ Πράνιτς ρωτήθηκε για τη διεκδίκηση της θέσης και έδειξε να μην αγχώνεται. Αντίθετα, πρόταξε το καλό της ομάδας: "Όσο περισσότεροι για μία θέση, τόσο το καλύτερο. Το ποιος θα παίξει έχει τη μικρότερη σημασία. Με τη Νορβηγία ο Κόβατς πίστεψε ότι ο Βρσάικο θα έπαιζε καλύτερα, αλλά δεν του βγήκε. Τώρα, εάν παίξει ο Πίβαριτς, λογικά θα έχει άγχος, αλλά θα τον υποστηρίξουμε".

Έπειτα, αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από τον νέο προπονητή: " Τις πρώτες ημέρες που δουλεύω μαζί του, βλέπω ότι έχει φέρει κάτι διαφορετικό από τον Κόβατς. Το πιο σημαντικό είναι να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει".

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Έχουμε αρκετή ελευθερία, κάτι που έχει βοηθήσει επειδή πολλοί παίκτες ένιωθαν αρνητικά και αυτό είχε αντίκτυπο σε όλους μας. Όμως, ο Κάσιτς το δουλεύει καλά. Εγώ, όμως, πρέπει να το πω, πότε δεν έπαιζα για τον Μάμιτς, ούτε για κανέναν άλλο, έπαιζα για την Κροατία και είμαι περήφανος για αυτό. Πάντως, καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ