ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ανανεώνει ο Ντοναρούμα με τη Μίλαν

Δεν ανανεώνει ο Ντοναρούμα με τη Μίλαν

Ο Τζανλούτζι Ντοναρούμα ενημέρωσε τη Μίλαν, μέσω του Μίνο Ραϊόλα, πως δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο! Χαμός στις τάξεις των οπαδών των "ροσονέρι"

Οι χειρότεροι φόβοι των φίλων της Μίλαν έγιναν πραγματικότητα, καθώς ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποφάσισε να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "ροσονέρι"!

Ο Μίνο Ραιόλα πήγε στα γραφεία του συλλόγου και ενημέρωσε πως ο πελάτης toy δεν επιθυμεί να βάλει την υπογραφή του σε νέα συμφωνία, με την υπάρχουσα να ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο (καλοκαίρι του 2018).

Η Μίλαν του πρόσφερε συμβόλαιο 4.000.000 ευρώ τον χρόνο, που σταδιακά θα φτάσει τα 5.000.000 ευρώ, ενώ οι φήμες αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης του δίνει τουλάχιστον 6.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Στις τάξεις των οπαδών της Μίλαν επικρατεί... αναβρασμός, καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις εναντίον του ποδοσφαιριστή και του μάνατζέρ του.

Ο Ραϊόλα ήθελε οπωσδήποτε έναν όρο σύμφωνα με τον οποίο ο πελάτης του θα ρήτρα αποδέσμευσης μόλις με 10.000.000 ευρώ αν η Μίλαν δεν εξασφάλιζε συμμετοχή στο Champions League!

"Ο Ραϊόλα μας ενημέρωσε πως ο Ντοναρούμα πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν", τόνισε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε.

"Κάναμε δυνατή πρόταση. Ο παίκτης την εξέτασε και έκανε κάποιες εκτιμήσεις που δεν ήταν μόνο οικονομικές, αλλά μας είπε πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν που λήγει τον Ιούλιο του 2018".

"Προφανώς μας ξάφνιασε, πιστεύαμε πως ο Ντοναρούμα θα ήταν ο τερματοφύλακας που θα οδηγούσε στο μέλλον. Φυσιολογικά η απόφαση μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ