ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δεν αγαπάει τους μαύρους παίκτες ο Πέρεθ"

Real Madrid's President Florentino Perez speaks during his presentation of new signing Danilo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 9, 2015. Brazilian defender Danilo previously played for Porto. (ANSA/AP Photo/Paul White)
Real Madrid's President Florentino Perez speaks during his presentation of new signing Danilo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, July 9, 2015. Brazilian defender Danilo previously played for Porto. (ANSA/AP Photo/Paul White) AP

Ο μάνατζερ του Ίκερ Κασίγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ρεάλ πως δεν τρέφει συμπάθεια για τους μαύρους ποδοσφαιριστές.

Μετά την αυστηρή κριτική που δέχτηκε για την πώληση του Ίκερ Κασίγιας ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα προσθέσει πιθανότατα νέους μπελάδες στο κεφάλι του. Για αυτό έβαλε το χεράκι του ο μάνατζερ του Κασίγιας και άλλοτε εκπρόσωπος του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος υποστήριξε σε συνέντευξη του στην "As" ότι το αφεντικό των "μερένγκες" δεν έχει μεγάλη συμπάθεια για τους παίκτες που δεν είναι λευκοί.

"Με τον πρόεδρο της Ρεάλ δεν μιλάμε πια εξαιτίας των όσων είχαν γίνει με τον Κλοντ (Μακελελέ), υπήρχε τότε μία έλλειψη σεβασμού. Ο Φλορεντίνο δεν αγαπάει τους μαύρους παίκτες.

Δεν είναι ρατσιστής αλλά δεν τους αγαπάει", τόνισε ο Σάντος Μάρκεθ, για να συμπληρώσει: " Για αυτό το λόγο έδιωξε τον Ετό, έναν παίκτη γκαλάκτικο όπως ο Φίγκο. Έφυγε εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ