ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεκαετής ευρωπαϊκός αποκλεισμός λόγω στημένων για την Σκεντερμπέου

Skenderbeu's players celebrates after scoring during the Europa League Group H soccer match between Skenderbeu and Sporting CP at Elbasan Arena in Elbasan, central Albania, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Hektor Pustina)
Skenderbeu's players celebrates after scoring during the Europa League Group H soccer match between Skenderbeu and Sporting CP at Elbasan Arena in Elbasan, central Albania, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Hektor Pustina) AP

Η UEFA τιμωρεί την Σκεντερμπέου με δέκα χρόνια αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της και με πρόστιμο 1.000.000 ευρώ για στημένα παιχνίδια.

Η UEFA τιμωρεί την Σκεντερμπέου με δέκα χρόνια αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της και με πρόστιμο 1.000.000 ευρώ για στημένα παιχνίδια. Η ομάδα της Κορυτσάς αναμένει την επισημοποίηση της τελικής ποινής, η οποία είναι εξοντωτική, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δείχνει μηδενική ανοχή στην περίπτωση αυτή.

Η τιμωρία αυτή προτάθηκε από τον Βέλγο Επιθεωρητή της Επιτροπής Ηθικής της UEFA, Καρλ Ντοντ, στην Πειθαρχική Επιτροπή της. Έτσι, λοιπόν, για τα επόμενα δέκα χρόνια η Σκεντερμπέου δεν θα μπορεί να παίζει στην Ευρώπη και παράλληλα θα χρειαστεί να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Δεκαετής ευρωπαϊκός αποκλεισμός λόγω στημένων για την Σκεντερμπέου
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ