ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέκα μήνες φυλακή σε Καναβάρο

Δέκα μήνες φυλακή σε Καναβάρο

Ο Φάμπιο Καναβάρο κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής για 10 μήνες εξαιτίας παραβίασης από πλευράς του εισαγγελικής εντολής. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σοβαρά μπλεξίματα με την ιταλική δικαιοσύνη έχει πλέον ο Φάμπιο Καναβάρο ο οποίος αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης 10 μηνών για το γεγονός ότι εισέβαλε παράνομα στη βίλα του, παρά το γεγονός ότι εκείνη έχει σφραγιστεί από την δικαιοσύνη ως κομμάτι της έρευνας που διεξάγει για υπόθεση φοροδιαφυγής του παίκτη.

Ο 41χρονος άλλοτε άσος των Πάρμα, Ίντερ, Γιουβέντους και Ρεάλ αλλά και αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιταλίας του 2006, ερευνάται από την ιταλική αστυνομία για υπόθεση φοροδιαφυγής ενώ τον περασμένο Οκτώβριο οι αρχές στη Νάπολι κατέσχεσαν περιουσιακά στοιχεία του Καναβάρο και της γυναίκας του αξίας 1.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την κατηγορία του εισαγγελέα Λουίτζι Καναβάλε, ο Φάμπιο Καναβάρο μαζί με τη γυναίκα του και τον αδερφό του Πάολο αγνόησαν το γεγονός ότι η βίλα του είχε σφραγιστεί (απαγορευόταν να μπουν σε αυτή καθώς) και προέβησαν σε καταπάτηση του χώρου για να κάνουν μπάνιο στην πισίνα!

Δέκα μήνες φυλακή σε Καναβάρο

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ΜΜΕ, πέρα από την ποινή που επιβλήθηκε στον Φάμπιο Καναβάρο, στη σύζυγό του Ντανιέλα Αρενόζο και στον αδερφό του Πάολο (παίζει στη Σασουόλο) επιβλήθηκαν ποινές στέρησης της ελευθερίας τους.

Σημειώνεται πως και οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν υποβάλλει έφεση, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει αναστολή των ποινών μέχρι να βγει εκδικαστεί σε τελεσίδικο βαθμό η υπόθεση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ