ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε το χαστούκι στο Λούκας που δίχασε

Δείτε το χαστούκι στο Λούκας που δίχασε

Το αποκαλυπτικό video που δημοσίευσε η AS με το επεισόδιο του Λούκας Πέρεθ στο φινάλε του αγώνα Λα Κορούνια-Βιγιαρεάλ.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και κινδυνεύει πολύ σοβαρά με υποβιβασμό στην Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας.

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ειδικά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ το περασμένο Σάββατο, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή οπαδό της ομάδας και τον Λούκας Πέρεθ, το οποίο έχει διχάσει τον κόσμο του συλλόγου της Γαλικίας.

Στο video που παρουσιάζει η AS θα δείτε τι ακριβώς συνέβη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν οι παίκτες της Λα Κορούνια πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας και ο Λούκας πλησίασε τους οπαδούς για να δώσει τη φανέλα του.

Ενώ αρκετοί τον αγκάλιασαν, υπήρχε ένας που τον χαστούκισε, με αποτέλεσμα ο 27χρονος μεσοεπιθετικός να αντιδράσει και να προσπαθήσει να απαντήσει. Οι άνδρες της ασφάλειας της Λα Κορούνια τον απομάκρυναν, ενώ από την κερκίδα ακουγόταν "Lucas fuera" ("Λούκας φύγε").

Το περιστατικό έχει προκαλέσει διχασμό στις τάξεις των οπαδών της Λα Κορούνια, ειδικά των φανατικών, και είναι σαφές ότι ο Λούκας δεν περνά τις καλύτερες μέρες του στην Γαλικία. Ενδεχομένως, αυτό το επεισόδιο να είναι και το καθοριστικότερο στο να μην επιδιώξει να συνεχίσει στη Λα Κορούνια και του χρόνου και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.Δείτε καρέ-καρέ το περιστατικό

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ