ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανεικός στη Σάλκε ο Μπάντστουμπερ

Δανεικός στη Σάλκε ο Μπάντστουμπερ

Ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ ζήτησε απ'τη Μπάγερν να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σάλκε, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, έτσι θα τον βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League

Η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε δανεικό για έξι μήνες στη Σάλκε τον Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, έπειτα από το σχετικό αίτημα του διεθνή Γερμανού αμυντικού.

"Ο Χόλγκερ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστές, έχει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά τώρα είναι καλά και θέλει χρόνο συμμετοχής, έτσι μας ζήτησε να πάει στη Σάλκε", εξηγεί ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο ίδιος ο Μπάντστουμπερ τόνισε: "Ευχαριστώ πολύ την Μπάγερν, τώρα θέλω να παίξω με την Σάλκε, να έχω τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζομαι και ανυπομονώ για το διάστημα που θα παίζω στο Γκέλκζενκιρχεν".

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός θα πρέπει ο 27άχρονος να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ θυμίζουμε πως η Σάλκε είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League.

Ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ είναι η δεύτερη κίνηση της Σάλκε για αυτόν τον Ιανουάριο, καθώς έχει αποκτήσει και τον 27άχρονο Αυστριακό επιθετικό, Γκούιντο Μπούργκσταλερ, δίνοντας 1.500.000 ευρώ στη Νυρεμβέργη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ