ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός έμαθε στον Μέσι να εκτελεί φάουλ!

Αυτός έμαθε στον Μέσι να εκτελεί φάουλ!

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "La Nacion" αποκάλυψε ποιος είναι ο άνθρωπος που μετέτρεψε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι σ' ένα μετρ των εκτελέσεων φάουλ.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος γι' ακόμα μία φορά, ύστερα απ' το τρίτο σερί γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη φάση των 16 του Copa del Rey.

Ο Αργεντινός σούπερ έφτασε τα 26 γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρόναλντ Κούμαν που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Λόγω της... φρενίτιδας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, με τα κατορθώματα του 29χρονου επιθετικού, η αργεντίνικη εφημερίδα " La Nacion" αποκάλυψε ποιος άνθρωπος βρίσκεται πίσω απ' τη βελτίωση του στο συγκεκριμένο τομέα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρώην γυμναστής της εθνικής Αργεντινής, Φερνάντο Σινιορίνι βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου ο "Λίο" να μετατραπεί σε ένα μετρ των στημένων φάσεων, την περίοδο που στην τεχνική ηγεσία της "αλμπισελέστε" βρισκόταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

"Τον Φεβρουάριο του 2009 με τον Ντιέγο Μαραντόνα να έχει αναλάβει λίγο νωρίτερα την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, πήγαμε στη Μασσαλία για να δώσουμε ένα φιλικό με τοπική ομάδα. Την προηγούμενη του αγώνα, κάναμε προπόνηση στο γήπεδο, με τον Ντιέγο να δουλεύει με τους έντεκα βασικούς στην τακτική. Όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Μαστσεράνο, ο Τέβες και ο Μέσι του ζήτησαν να παραμείνουν για να κάνουν μερικά σουτ.

Κάποια στιγμή, ο Λιονέλ έστησε τη μπάλα σε μια απόσταση από την εστία για να εκτελέσει κάτι σαν φάουλ. Το έκανε άτσαλα και το σουτ του κατέληξε άουτ. Έκανε έναν μορφασμό απογοήτευσης και γύρισε να φύγει προς τα αποδυτήρια. Τον πλησίασα και του είπα ότι είναι ανεπίτρεπτο ένας παίκτης όπως αυτός να εγκαταλείπει για να πάει να κάνει ντους.

'Μικρέ, μικρέ, έρχεται ο μπαμπάς. Θα το κάνουμε ξανά', φώναξε τότε ο Μαραντόνα. Είχε ακούσει τα πάντα, ως συνήθως. Ήταν όπως ο δάσκαλος με τον μαθητή. Του είπε να στήσει πάλι τη μπάλα και να τον ακούσει. 'Μην την χτυπάς τόσο γρήγορα. Δεν προλαβαίνει να καταλάβει τι θέλεις να κάνεις μαζί της' του είπε και έβαλε ο ίδιος τη μπάλα, εκτέλεσε και την έστειλε στα δίχτυα υπό το βλέμμα θαυμασμού του Μέσι. Του άνοιγε έναν κόσμο", υποστήριξε ο Αργεντινός γυμναστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξανά με εκτέλεση του Μέσι η Μπαρτσελόνα
Μυθική περιγραφή στο γκολ του Μέσι
Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες: Το "MSN" τα 'χει... 300
Το γκολ του Μέσι από κάμερα 360 μοιρών
Έτοιμος να "σπάσει" κι άλλο ρεκόρ ο Μέσι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ