ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοκτόνησε ο μάνατζερ του Ντομίνγκες

Αυτοκτόνησε ο μάνατζερ του Ντομίνγκες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο μάνατζερ του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Χόρχε Σιτερστζπίλερ, έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας απ' τον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Faena" του Μπουένος Άιρες.

Ο θρυλικός μάνατζερ του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Χόρχε Σιτερστζπίλερ βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο "Faena" του Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, ο ατζέντης του Αλεχάντρο Ντομίνγκες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χωρίσει πρόσφατα με τη γυναίκα του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αφού φέρεται να πήδηξε απ' τον 7ο όροφο του ξενοδοχείου. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως το σώμα του βρέθηκε εντελώς παραμορφωμένο, καθώς πριν βρεθεί στο έδαφος, χτύπησε και στη βεράντα του 2ου ορόφου.

Ο Σιτερστζπίλερ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1958 στο Μπουένος Άιρες και ήταν ο άνθρωπος που έστειλε τον Μαραντόνα στη Νάπολι, αλλάζοντας την ιστορία των "παρτενοπέι", αλλά και του ίδιου του θρύλου της Αργεντινής.

Το 1985, οι σχέσεις των δυο ανδρών διακόπηκαν απότομα και με άσχημο τρόπο εξαιτίας της πτώχευσης της εταιρείας "Maradona Producciones". Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ άσχημα για τον Ντιεγκίτο, παρά την κόντρα των δύο ανδρών.

"Τον αγαπούσα, τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Δεν πρόκειται να μιλήσω γι' αυτόν, σεβόμενος τη φιλία μας. Δεν πρόκειται να βγει ποτέ κακή λέξη απ' το στόμα μου για τον Ντιέγκο", είχε δηλώσει σε μία απ' τις συνεντεύξεις του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ