ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοκτόνησε κατηγορούμενος για την υπόθεση διαφθοράς στη FIFA

Αυτοκτόνησε κατηγορούμενος για την υπόθεση διαφθοράς στη FIFA

Ο πρώην παράγοντας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χόρχε Ντελόν που ήταν μεταξύ των κατηγορούμενων για το FIFA Gate, έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας σε ράγες τρένου.

Η υπόθεση διαφθοράς στη FIFA αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι αποκαλύψεις έρχονταν με τη μορφή... χιονοστιβάδας, με τους Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί να αποχωρούν απ' τις θέσεις τους εξαιτίας της συμμετοχής τους στο FIFA Gate.

Μεταξύ των 42 κατηγορούμενων για ύποπτες συναλλαγές ήταν και το πρώην στέλεχος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χόρχε Ντελόν που συμμετείχε στο πρόγραμμα "Futbol para Todos" της FIFA, o οποίος την Τρίτη έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας σε ράγες τρένου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η οποία στηρίζεται στην κατάθεση του οδηγού του τρένου, ο 52χρονος Ντελόν έπεσε στις ράγες, προτού προλάβει ο οδηγός να πατήσει το τρένο έκτακτης ανάγκης.

Το δημοσίευμα της " Ole" αναφέρει πως η αυτοκτονία του Ντελόν ήρθε λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πρώην CEO του τηλεοπτικού δικτύου "Torneos y Competencias", Αλεχάντρο Μπουρσάκο ο οποίος αποκάλυψε πως Αργεντινός παράγοντας "καρπώθηκε" σημαντικά χρήματα προκειμένου να αναθέσει σε συγκεκριμένα κανάλια τα τηλεοπτικά δικαιώματα κορυφαίων διοργανώσεων. Απ' ό,τι φαίνεται, η εν λόγω κατάθεση ώθησε τον Ντελόν να βάλει τέλος στη ζωή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ