ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Το Sport24.gr βρήκε δέκα περιπτώσεις τερματοφυλάκων από 37 μέχρι και 43 ετών με σπουδαία καριέρα στο παρελθόν που πολλοί ίσως και να πιστεύετε πως έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο ένας στα 42 όχι μόνο συνεχίζει να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια της Σάο Πάουλο, αλλά έχει φτάσει και τα 131 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις! Ο άλλος έφυγε από την Μίλαν ως τελειωμένος, αλλά στην Ιντερνασιονάλ αναγεννήθηκε.

Τέλος πολλοί παίζουν από... χόμπι, αφού έστω και σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία παραμένουν χρήσιμοι.

Το Sport24.gr παρουσιάζει μία δεκάδα τερματοφυλάκων που αν και ξεχασμένοι συνεχίζουν την καριέρα τους. Ας τους δούμε...

Μαρκ Σβάρτσερ (43 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Σπουδαία καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με Μίντλεσμπρο και Φούλαμ. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τον κράτησε στην Λέστερ, αφού θέλει έναν παίκτη με τη δική του εμπειρία.

Ροτζέριο Σένι (42 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Εδώ και τρία χρόνια λέει πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν. Πλησιάζει τα 43 και δεν το βάζει κάτω γράφοντας ιστορία στην Σαο Πάουλο.

Ντίντα (42 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Μία από τα ίδια με τον Σένι. Όχι μόνο συνεχίζει, αλλά πραγματοποιεί και καλές εμφανίσεις με την Ιντερνασιονάλ στην Βραζιλία.

Γιούσι Γιασκελάινεν (40 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο απ όταν αγωνιζόταν στην Μπόλτον με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, αλλά συνεχίζει και βγάζει το ψωμί του στην Αγγλία με την Γουίγκαν.

Γκάμπορ Κίραλι (39 ετών)

Football - Chelsea v Crystal Palace FA Barclays Premiership - Stamford Bridge - 19/3/05
Crystal Palace goalkeeper Gabor Kiraly
Mandatory Credit: Action Images / Alex Morton
Livepic
NO ONLINE/INTERNET USE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE +44 207 298 1656.
Football - Chelsea v Crystal Palace FA Barclays Premiership - Stamford Bridge - 19/3/05 Crystal Palace goalkeeper Gabor Kiraly Mandatory Credit: Action Images / Alex Morton Livepic NO ONLINE/INTERNET USE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE +44 207 298 1656. ACTION IMAGES

Έπαιξε εναντίον της Ελλάδας στους ομίλους για τα προκριματικά του EURO 2016. Σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Γερμανία, πλέον αγωνίζεται στην πατρίδα του.

Σέι Γκίβεν (39 ετών)

COLOGNE, GERMANY - AUGUST 02:  Shay Given of Stoke City kicks the ball during the Colonia Cup 2015 match between FC Porto and Stoke City FC at RheinEnergieStadion on August 2, 2015 in Cologne, Germany.  (Photo by Christof Koepsel/Getty Images)
COLOGNE, GERMANY - AUGUST 02: Shay Given of Stoke City kicks the ball during the Colonia Cup 2015 match between FC Porto and Stoke City FC at RheinEnergieStadion on August 2, 2015 in Cologne, Germany. (Photo by Christof Koepsel/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι περισσότεροι τον θυμάστε από την Νιούκαστλ. Από το 2009 και μετά έχει παίξει σε Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και τώρα στην Στόουκ.

Τόμας Σόρενσεν (39 ετών)

Fodboldlandsholdet træner i Helsingør onsdag den 31. august. Målmand, Thomas Sørensen. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2011)
Fodboldlandsholdet træner i Helsingør onsdag den 31. august. Målmand, Thomas Sørensen. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2011) SCANPIX

Και αυτός γνωστός από το πέρασμα του από την Πρέμιερ Λιγκ. 101 συμμετοχές με την Δανία, αλλά πλέον συνεχίζει στην Αυστραλία.

Αλεξάντερ Μάνινγκερ (38 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Έχει αλλάξει ένα σωρό ομάδες, αλλά οι περισσότεροι τον θυμόμαστε από την Άρσεναλ και την Σιένα. Πέρασε για ένα διάστημα και από την Γιουβέντους, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ.

Ρόι Κάρολ (38 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Όχι μόνο συνεχίζει, αλλά ήταν στον πάγκο στο ματς της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ελλάδα! Βγάζει το ψωμί του στην Αγγλία με τη φανέλα της Νοτς Κάουντι.

Ρίτσαρντ Κίνγκστον (37 ετών)

Αυτοί παίζουν ακόμα και (μάλλον) δεν το ξέρετε

Σπουδαία καριέρα σε Αγγλία, Τουρκία, ενώ μετρά 90 συμμετοχής με την εθνική ομάδα της Γκάνας. Συνεχίζει το ποδόσφαιρο σε σύλλογο της πατρίδας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ