ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aυτό είναι το παιδί που φόρεσε πλαστική σακούλα "Μέσι"!

Aυτό είναι το παιδί που φόρεσε πλαστική σακούλα "Μέσι"!

Ο πιτσιρικάς που έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη φορώντας μία πλαστική σακούλα με το όνομα του Μέσι... βρέθηκε! Γνωρίστε τον Homin!

Η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media και όλοι αναρωτηθήκαμε ποιό είναι και από που κατάγεται το παιδί εκείνο που φόρεσε φανέλα του Μέσι φτιαγμένη από πλαστική σακούλα.

Το μυστήριο δεν κράτησε πολύ καθώς τη Δευτέρα ο τηλεοπτικός σταθμός " Kurdistan24tv" ισχυρίζεται πως εντόπισε το νεαρό αγόρι, δύο χρόνια αφότου τραβήχτηκε η φωτογραφία. Το όνομά του είναι Homin και ζει στο Ντοχούκ του Κουρδιστάν, περιοχή που ανήκει στο Ιράκ και η οποία έχει διαλυθεί σε μικρά κομμάτια τα τελευταία χρονια λόγω πολεμικών συρράξεων.

Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτή την "ξερή" αποκάλυψη αλλά δημοσίευσε και ένα video που φιλοξενεί δηλώσεις του Homin.

"Μου αρέσει ο Μέσι. Είναι υπέροχος παίκτης", αναφέρει ο μικρός Κούρδος, ο οποιός αυτή τη φορά φόρεσε φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Μέσι και το Νο 10 στην πλάτη.

Το ίδιο μέσο αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Homin πολεμάει κόντρα στους τζιχαντιστές της ISIS, με το παιδί να μένει με τη μητέρα του στη Ντοχούκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ