ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aυτή είναι η Dream Team του Ιμπραχίμοβιτς

Aυτή είναι η Dream Team του Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέλεξε την κορυφαία 11άδα από παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στα τόσα χρόνια καριέρας του και φυσικά συμπεριέλαβε και τον εαυτό του. Δείτε το video!

Έχοντας αγωνιστεί αυτό τον αιώνα σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν και η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα είχε πρόβλημα να διαλέξει μία ενδεκάδα -από νυν και πρώην συμπαίκτες του- η οποία θα προκαλεί δέος. Και αυτό ακριβώς έγινε...

Ο Σουηδός σούπερ σταρ κλήθηκε να διαλέξει την ιδανική ενδεκάδα για αυτόν μέσα από το επίσημο κανάλι της Παρί Σεν Ζερμέν στο Youtube και όχι μόνο έφτιαξε μία πανίσχυρη ομάδα (που της ταιριάζει γάντι ο όρος Dream Team που χρησιμοποίησε) αλλά φρόντισε να βάλει και τον εαυτό του μέσα σε αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με την επιλογή του: κορυφαίος γκολκίπερ είναι ο Μπουφόν, ενώ η τετράδα στην άμυνα αποτελείται (από τα δεξιά προς τα αριστερά) από τους Τουράμ, Τιάγκο Σίλβα, Καναβάρο και Μαξουέλ.

Οι Τσάβι και Βιεϊρά είναι οι δύο παίκτες στον άξονα έχοντας τον Ινιέστα στη δεξιά πτέρυγα και τον Νέντβεντ στα αριστερά, ενώ για δίδυμο στη γραμμή κρούσης επέλεξε τον ίδιο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο είχε για συμπαίκτη στη Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2009-2010.

Δείτε σε video τον Σουηδό να να αποκαλύπτει την ιδανική 11άδα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ