ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτές είναι οι πιο ακριβές ομάδες στον πλανήτη

Αυτές είναι οι πιο ακριβές ομάδες στον πλανήτη
Ποδόσφαιρο γενική

Δέκα ποδοσφαιρικές ομάδες. Συνολική αξία 22.680.000.000$! Τα νούμερα ζαλίζουν γι' αυτό δείτε έναν-έναν τους πιο ακριβούς συλλόγους στον πλανήτη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Forbes δημοσιεύει τις πιο ακριβές ομάδες στον πλανήτη. Τα νούμερα είναι ιλιγγιώδη, αφού σε πολλούς συλλόγους η αξία τους αυξήθηκε άνω του 12% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Και αυτό γιατί οι νέες συμφωνίες που έχουν υπογράψει σε τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγούς έχουν εκτοξευτεί, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που συμφώνησε με την Adidas για τα επόμενα δέκα χρόνια, έναντι του ποσού των 750.000.000 λιρών!

Στην κορυφή της λίστας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κινδυνεύει από την Μπαρτσελόνα τα επόμενα χρόνια λόγω των σκέψεων ανακαίνισης του "Καμπ Νόου". Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ μπήκε στην δεκάδα αφήνοντας εκτός την Μίλαν.

Όπως παρατηρούμε στη λίστα υπάρχουν έξι ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ (Αγγλία), δυο από την Πριμέρα (Ισπανία), μία από την Μπουντεσλίγκα (Γερμανία) και μία από το Καμπιονάτο (Ιταλία).

Αναλυτικά:

Αυτές είναι οι πιο ακριβές ομάδες στον πλανήτη
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ