ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της εθνικής Αργεντινής

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της εθνικής Αργεντινής

Η εθνική Αργεντινής παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για το 2016, με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι να δηλώνει υπερήφανος που αποτελεί κομμάτι της "αλμπισελέστε".

Το βράδυ της Δευτέρας η εθνική ομάδα της Αργεντινής παρουσίασε επίσημα τις νέες εμφανίσεις που θα φορέσει μέσα στο 2016 (έχουν την υπογραφή της Adidas) μέσω μίας εκδήλωσης στην οποία πήραν μέρος τέσσερις διεθνείς άσοι της: οι Εσεκιέλ Λαβέτσι, Έρικ Λαμέλα, Νικολάς Γκαϊτάν και Άνχελ Κορέα.

"Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτή της ομαδας. Παίζουμε εδώ όπως κάναμε και όταν ήμασταν παιδιά. Το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Χιλή θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον τελικό του Copa America αλλά το ίδιο σκληρό. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη", τόνισε μεταξύ άλλων ο Λαβέτσι, ο οποίος από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Hebei CFFC.

Υπενθυμίζεται πως η "αλμπισελέστε", πέρα από τα παιχνίδια που έχει να δώσει για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, θα πάρει μέρος σε δύο σημαντικές διοργανώσεις μέσα στη χρονιά: στο επετειακό Copa America και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ