ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο ή Μπαρτσελόνα: στις 22.15 ανακοινώνει την απόφασή του ο Γκριεζμάν

France's Antoine Griezmann gestures during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Tuesday, June 12, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Antoine Griezmann gestures during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Tuesday, June 12, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε γνωστό ότι στις 22.15 (ώρα Ελλάδας) θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του. Η τοποθέτηση του Γάλλου σε video και τα ποπ κορν του Πικέ. (VIDEOS)

Η αγωνία των φίλων του ποδοσφαίρου για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντουάν Γκριεζμάν λαμβάνει τέλος τις επόμενες ώρες. Ο Γάλλος επιθετικός, όπως έκανε γνωστό μέσω twitter, θα ανακοινώσει στις 22.15 την απόφαση για το μέλλον του.

Ο διεθνής επιθετικός θα τοποθετηθεί στο κανάλι Cero αν θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ή αν τελικά συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο Ζεράρ Πικέ, ο κεντρικός αμυντικός της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, έκανε tweet με αφορμή την απόφαση που θα ανακοινώσει ο Γκριεζμάν.

Ο Καταλανός έγραψε χαριτολογώντας: "Να δούμε αυτή τη νύχτα με ποπ κορν την απόφαση του Γκριεζμάν".



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ