ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αθώος ο Μπενζεμά"

"Αθώος ο Μπενζεμά"

Ένας από τους κύριους εκβιαστές του Ματιέ Βαλμπουνά σε συνέντευξή του στην "Equipe" ανέφερε πως έχει την ευθύνη για την όποια ανάμιξη του Καρίμ Μπενζεμά στην υπόθεση

Ο Μουσταφά Ζουαουί είναι ένας από κύριους εκβιαστές, αν όχι ο κύριος, του Ματιέ Βαλμπουενά για την υπόθεση με το sex tape και σε συνέντευξή του στην "Equipe" ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι αθώος.

"Έκανε ένα λάθος, απλά ήθελε να προειδοποιήσει τον Βαλμπουενά για την ύπαρξη του sex tape", τονίζει ο Ζουαουί και συνεχίζει: "Ο Μπενζεμά ένιωσε άσχημα (όταν έμαθε για το sex tape). Μου είπε πως ο Βαλμπουενά είναι εύθραυστος και αυτό θα μπορούσε να τον σκοτώσει. Δεν ήθελε ούτε να το δει (ο Μπενζεμά το sex tape)".

"Εκεί έκανε το λάθος ο Μπενζεμά (ότι έκανε τον μεσάζοντα δηλαδή). Ο Βαλμπουενά ρώτησε τον Μπενζεμά: -Είδες τα τατού- και ο Μπενζεμά απάντησε: -Νομίζεις πως κάνω πλάκα; Ένας τύπος ήρθε σε μένα, μου είπε για το video και μου έδωσε λεπτομέρειες για αυτά που έκανες. Ήταν απαίσιο-".

"Η αστυνομία το θεώρησε έγκλημα το ότι θέλησε να βοηθήσει τον Βαλμπουενά ο Μπενζεμά. Ο Μπενζεμά είναι πολύ θυμωμένος με μένα, αλλά δεν τον έβαλα σε όλο αυτό με πρόθεση. Δεν ήξερα πως η αστυνομία μας μαγνητοφωνούσε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ