ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρθρογράφος στην Telegraph ο Τζέραρντ

Αρθρογράφος στην Telegraph ο Τζέραρντ

Την... απόκτηση του Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωσε η Telegraph. Ο Άγγλος μέσος θα έχει μηνιαία στήλη και το ντεμπούτο του θα γίνει με το preview της αναμέτρησης μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Capital One Cup.

Ως αρθρογράφος θα εργάζεται από εδώ και στο εξής ο Στίβεν Τζέραρντ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με "Telegraph". Ο θρύλος της Λίβερπουλ θα γράφει σε μηνιαία βάση και το ντεμπούτο του θα γίνει με το preview της αναμέτρησης μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Capital One Cup.

"Εντός κι εκτός γηπέδου, ήμουν πάντα πολύ επιλεκτικός σχετικά με τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζομαι και εμπιστεύομαι. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι μέλος της "Telegraph Sport" γιατί πιστεύω ότι καλύπτει με επαγγελματικό τρόπο το ποδόσφαιρο, γεγονός που θα μου επιτρέψει να παρουσιάσω τις απόψεις και τις σκέψεις μου στο παιχνίδι, με τον πιο πληροφοριακό και διασκεδαστικό τρόπο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω ως αρθρογράφος, προσπαθώντας να μπω στην πλευρά του παιχνιδιού που οι οπαδοί δεν μπορούν να δουν και ίσως να προσφέρω ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης στις απαιτήσεις, τις πιέσεις και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα όταν επιχειρείς να επιτύχεις στο ανώτερο επίπεδο του μοντέρνου ποδοσφαίρου.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι στη στήλη μου θα φέρω ότι προσπαθούσα να κάνω σε κάθε συνέντευξη που έδινα στον Τύπο σαν παίκτης. Να είμαι τίμιος και δίκαιος", τόνισε ο Τζέραρντ μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την Telegraph.

Ο Άνταμ Σιλς, επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του αγγλικού Μέσου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία με τον Τζέραρντ, τονίζοντας ότι θα συνθέσει μια ακτύπητη ομάδα μαζί με τους Πολ Χέιγουορντ, Σαμ Γουάλας, Τζέισον Μπερτ, Χάρι Ρέντναπ και Άλαν Σμιθ.

Το πρώτο άρθρο του Στίβεν Τζέραρντ θα δημοσιευθεί στην "telegraph.co.uk" την Παρασκευή (26/2), ενώ θα φιλοξενηθεί στην Daily Telegraph το Σάββατο (27/2). Τα επόμενα άρθρα του θα παρουσιάζονται σε μηνιαία βάση κατά την διάρκεια του υπολοίπου της σεζόν στην Premier League αλλά και του Euro 2016.

Ο Τζέραρντ πραγματοποίησε 700 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ, διετέλεσε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας (114 συμμετοχές) και μετακόμισε στους LA Galaxy το 2015. Στην καριέρα του κατέκτησε δύο φορές το FA Cup, τρεις φορές το League Cup, μια φορά το UEFA Champions League και δύο φορές το UEFA Super Cup. Πέτυχε περισσότερα από 120 γκολ στην Premier League και άλλα 40 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία της Λίβερπουλ. Έχει το ρεκόρ υποψηφιοτήτων (8) για παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ