ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωση για Ρανιέρι από Μουρίνιο και ιταλικό Τύπο!

Αποθέωση για Ρανιέρι από Μουρίνιο και ιταλικό Τύπο!

Η στέψη του Κλάουντιο Ρανιέρι ως βασιλιά της Premier League πλησιάζει και τα εγκώμια δεν έχουν σταματημό. Δείτε το σχόλιο του Μουρίνιο για τον άλλοτε... εχθρό αλλά και την αποθέωσή του από Gazzetta και Corriere dello Sport.

Πριν από λίγο καιρό ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πει για τον Κλάουντιο Ρανιέρι πως "πλησιάζει τα 70 και δεν έχει κατακτήσει κάποιον μεγάλο τίτλο" όμως η ποδοσφαιρική ζωή όπως και η πραγματική έχει... γυρίσματα και τώρα ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία .

Στην αρχή της σεζόν είχε ως στόχο την παραμονή της Λέστερ στην μεγάλη κατηγορία όμως πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε οι "αλεπούδες" βρίσκονται στο +7 από την δεύτερη της βαθμολογίας Τότεναμ και το όνειρο της κατάκτησης της Premier League είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά.

Είναι μάλιστα τέτοια η εκτίμηση που απολαμβάνει πλέον ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας ώστε ακόμα και ο "πολύς" Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε νερό στο κρασί του και εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον συνάδελφό του να αναδεικνύεται πρωταθλητής τον Μάιο!

Αποθέωση για Ρανιέρι από Μουρίνιο και ιταλικό Τύπο!

"Μέχρι στιγμής ο Κλάουντιο δεν έχει κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα, το αξίζει φέτος για όλη τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει. Στο παρελθόν υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ μας αλλά αυτά δεν μετρούν πια.

Τον εκτιμώ πάρα πολύ επειδή είναι ένα σοβαρό άτομο που ξέρει να δουλεύει καλά, του εύχομαι με πάθος να πανηγυρίσει τον τίτλο με την ομάδα του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ διθυραμβικά σχόλια για τον Ρανιέρι κάνουν επίσης και δύο μεγάλες ιταλικές αθλητικές εφημερίδες μέσω σημερινών εξωφύλλων τους.

Αποθέωση για Ρανιέρι από Μουρίνιο και ιταλικό Τύπο!

"Ιταλικό στιλ", ο Ρανιέρι και η άνοδος στο θρόνο", αναφέρει ο τίτλος της Gazzetta dello Sport, η οποία προσθέτει τα εξής στο πρωτοσέλιδό της μετά το 2-0 της Λέστερ το απόγευμα της Κυριακής στην εδρα της Σάντερλαντ:

"Μία ακόμα νίκη, τα δάκρυα, το θαύμα Βάρντι: σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά του τεχνικού που στα 64 του χρόνια έχει βάλει τα χέρια του πάνω στον τίτλο με την Λέστερ".

Αποθέωση για Ρανιέρι από Μουρίνιο και ιταλικό Τύπο!

Από την πλευρά της η "Corriere dello Sport" έχει ως βασικό τίτλο "Το μάθημα του Ρανιέρι", και συμπληρώνει: " Η Λέστερ πετάει και μαγεύει την Αγγλία. Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος η Τότεναμ είναι στο -7 και το Champions League είναι ήδη εξασφαλισμένο. Ο Ρανιέρι μπορεί να φέρει ένα αουτσάιντερ ένα βήμα από τον τίτλο, μπορεί να κλάψει από χαρά, μπορεί να μιλήσει για συναισθήματα".

Αποθέωση για Ρανιέρι από Μουρίνιο και ιταλικό Τύπο!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ