ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Σανμαρτεάν

Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP IMAGES/AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν ανακοίνωσε σε ηλικία 38 ετών πως αποσύρεται από τους αγωνιστικούς χώρους και θα προσπαθήσει να γίνει προπονητής.

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση και να αφοσιωθεί στην προπονητική ανακοίνωσε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ο Ρουμάνος μέσος ο οποίος πλέον είναι 38 αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στην Βολουντάρι αλλά μετά το τέλος της σεζόν αποφάσισε να αποσυρθεί.

Μιλώντας σε Μ.Μ.Ε. της Ρουμανίας υποστήριξε: «Κρεμάω τα παπούτσια μου και ξεκινώ την προπονητική, αν και από φυσικής κατάστασης είμαι σε καλό επίπεδο. Είναι μια απόφαση που πήρα σε συνεννόηση με την οικογένεια μου».

Ο Ρουμάνος διεθνής είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό στον οποίο ήρθε το 2003 βοηθώντας στην κατάκτηση του νταμπλ το 2004 ενώ μετά την αποχώρηση του από τους πράσινους έπαιξε επίσης σε Ουτρέχτη, Γκλόρια Μπίστριτσα, Βασλούι, Στεάουα, Αλ-Ιτιχάντ, Παντούρι, Αλ-Τααβούν και Βολουντάρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ