ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόπειρα σύλληψης του Βαλένσια κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Απόπειρα σύλληψης του Βαλένσια κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Δικηγόροι συνοδευόμενοι από αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στην προπόνηση της εθνικής Εκουαδόρ για να συλλάβουν τον επιθετικό της Έβερτον και της "τρικολόρ", Ενέρ Βαλένσια.

Απίθανα πράγματα στην προπόνηση της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ, την Τετάρτη, με δικηγόρους έχοντες ένταλμα σύλληψης στα χέρια τους και συνοδευόμενοι από αστυνομικούς να προσπαθούν να συλλάβουν τον επιθετικό της ομάδας, Ενέρ Βαλένσια.

Ο επιθετικός της Έβερτον συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στο "Εστάδιο Αταουάλπα δε Κίτο" με τους δικηγόρους να προσπαθούν να εισβάλουν στο γήπεδο, αξιοποιώντας το ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία οφειλής διατροφής προς την κόρη του, ύψους 17.000 δολαρίων.

Τελικά, ο Ενέρ Βαλένσια δε συνελήφθη. "Είναι λυπηρό που μερικά μέλη της αστυνομίας δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον Ενέρ Βαλένσια και να εκπληρώσουν έτσι το νόμο. Εάν αυτός ο κύριος αμείβεται με πλουσιοπάροχα συμβόλαια, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό;" υποστήριξε ο Πάουλ Μαρίν, δικηγόρος της πρώην γυναίκας του επιθετικού της Έβερτον και πατέρα της κόρης τους.

Το Εκουαδόρ υποδέχεται στις 7 Οκτώβρη τη Χιλή, για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στη γεωγραφική περιοχή της Νοτίου Αμερικής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ