ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλεισμός σκάνδαλο στα πέναλτι για την Βαλένθια

Αποκλεισμός σκάνδαλο στα πέναλτι για την Βαλένθια
Βαλένθια

Τσέλσι Κ19 και Βαλένθια Κ19 έφτασαν στη διαδικασία των πέναλτι στη φάση των "16" του UEFA Youth League με τους Άγγλους να προκρίνονται και τους Ισπανούς να διαμαρτύρονται για γκολ από τα 11 βήματα που δεν μέτρησε (VIDEOS).

Επεισοδιακό παιχνίδι για το UEFA Youth League ανάμεσα σε Τσέλσι και Βαλένθια! Η κανονική διάρκεια στη φάση των "16" έληξε ισόπαλη 1-1, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι ( δεν υπάρχει παράταση).

Η Τσέλσι άνοιξε πρώτη το σκορ από τα 11 βήματα με την Βαλένθια να απαντά. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή, χτύπησε στο εσωτερικό σίδερο του τέρματος και ξαναβγήκε έξω. Ο διαιτητής και ο επόπτης δεν πήραν χαμπάρι ότι η μπάλα μπήκε γκολ και δεν το μέτρησαν (στην UEFA το έχουν χρεώσει ως... δοκάρι)!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μπλε να πάρουν την πρόκριση με σκορ 5-3. Μάλιστα ο τερματοφύλακας των Ισπανών είχε τέτοια νεύρα που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με αντίπαλο!

Αναλυτικά τα πέναλτι:

Τσέλσι: 1-0

Βαλένθια: χαμένο

Τσέλσι: 2-0

Βαλένθια: 2-1

Τσέλσι: 3-1

Βαλένθια: 3-2

Τσέλσι: 4-2

Βαλένθια: 4-3

Τσέλσι: 5-3

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Τσέλσι με επίσημη τοποθέτηση της στο twitter παραδέχεται πως το γκολ ήταν κανονικό με βάση την εικόνα της τηλεόρασης. Μάλιστα η Βαλένθια χειροκρότησε μέσω των social media την κίνηση των Άγγλων.







TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ