ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτικός ο Ράκιτιτς για... Ρεάλ Μαδρίτης

FC Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε πως οΛούκα Μόντριτς είχε προσπαθήσει να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, προτού αποφασίσει να πάει στην Καταλωνία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", Ιβάν Ράκιτιτς ανέφερε πως ο καλός του φίλος και συμπατριώτης του, Λούκα Μόντριτς, προσπάθησε να τον πείσει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014, αλλά εκείνος τελικά συνέχισε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

"Όταν ήμουν στη Σεβίλλη προσπάθησε να με πείσει να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πολύ", είπε αρχικά για τον Μόντριτς και συνέχισε πως "φυσικά ο Μόντριτς μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα, γιατί είναι ένας από τους τρεες καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του. Μ’ αρέσει να παίζω μαζί του, και με σεβασμό στους υπόλοιπους, βλέπουμε μια διαφορετική Ρεάλ όταν παίζει και όταν δεν παίζει".

Αναφερόμενος στους Ινιέστα και Μέσι, ο Κροάτης τόνισε: "Είναι δύσκολο να φανταστείς τη Μπαρτσελονα χωρίς τον Ινιέστα. Είναι σαν την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Τσάβι. Είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατον. Όσο για τον Μέσι, αυτό που έχει στη Βαρκελώνη είναι κάτι που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν. Είμαι σίγουρος πως θέλει να μείνει εδώ".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ