ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλύψεις Ιντέγε για παίκτες που έχουν μπλέξει με μάγους!

Αποκαλύψεις Ιντέγε για παίκτες που έχουν μπλέξει με μάγους!
INTIME SPORTS

Η "Sun" αποκαλύπτει μέσω ρεπορτάζ πως διάσημοι Αφρικανοί άσοι της Premier League έχουν πληρώσει αδρά μάγους της φυλής Juju για να διώχνουν τα κακά πνεύματα από πάνω τους και να αποδίδουν καλά στο γήπεδο. Στο αγγλικό μέσο μίλησε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιντέγε.

Ακόμα και στο ημερολογιακό έτος 2015 υπάρχει κόσμος που εμπιστεύεται ακόμα μάγους για να λύσει τα προβλήματά του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής "Sun" υπάρχουν Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League οι οποίοι έχουν ξοδέψει περιουσίες σε μάγους της φυλής Juju στην προσπάθειά τους να ξορκίσουν τα δαιμόνια και να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση πάνω στο χορτάρι.

Ένας από τους ανθρώπους μίλησε στην "Sun" για αυτό το απίστευτο φαινόμενο είναι το απόκτημα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Μπρομ, Ιντέγε Μπράουν, όπως επίσης και η σύντροφος ενός παίκτη που έχει μπλέξει με μάγους της φυλής, χωρίς πάντως να αποκαλύπτονται ούτε το δικό της όνομα ούτε του ποδοσφαιριστή.

"Ξέρω ποδοσφαιριστές που έχουν μπλέξει με τους άνδρες της φυλής Juju και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Μπορεί να επωφελούνται στην αρχή, όμως στη συνέχεια πληρώνουν περιουσίες ολόκληρες. Έχουν τεράστια επιρροή πάνω τους οι μάγοι αυτής της φυλής", δήλωσε στη "Sun" ο 26χρονος Νιγηριανός επιθετικός ενώ η γυναίκα του παίκτη που έχει μπλέξει με αυτή τη φυλή, είπε:

"Για ορισμένους παίκτες, οι άνδρες της φυλής Juju είναι πιο σημαντικοί από τον προπονητή τους. Ένας από αυτούς είχε πει στον άνδρα μου να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο χωριό του πολλές φορές για να... καθαριστεί από τις αμαρτίες.

Αποκαλύψεις Ιντέγε για παίκτες που έχουν μπλέξει με μάγους!

Του ζήτησε μέχρι και να κάνει θυσίες με ζώα! Πολλοί από αυτούς τους μάγους ζουν σε επαύλεις και κάνουν βόλτες με τζιπ. Οι πραγματικοί όμως που μένουν στην Αφρική, ζουν χωρίς νερό και ηλεκτρισμό".

Σύμφωνα με την "Sun" κάποιοι κορυφαίοι παίκτες κάνουν ακόμα και ταξίδι 9.000 μιλίων για να επισκεφτούν στη Δυτική Αφρική τη φυλή Juju, ενώ το εν λόγω ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με μία ακόμα απίστευτη ιστορία:

"Πριν από αγώνα αγγλικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ένας άνδρας της φυλής αυτής εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής και τους απείλησε πως αν δεν του δώσουν 80.0000 ευρώ θα έχαναν το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της ομάδας τον έδιωξε παρά τα παρακάλια των Αφρικανών συμπαικτών του. Τελικά ο μάγος επιβεβαιώθηκε, μιας και ο σύλλογος έχασε το κρίσιμο ματς με λάθη του αρχηγού!".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ