ΔΙΕΘΝΗ

Αποφασίζει για τέταρτη αλλαγή στο ποδόσφαιρο η UEFA

Αποφασίζει για τέταρτη αλλαγή στο ποδόσφαιρο η UEFA

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση της UEFA να εφαρμόσει το δικαίωμα για τέταρτη αλλαγή - μίας επιπλέον από τις τρεις που ισχύουν τώρα - έτσι όπως προέκυψε από το Συνέδριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της στην Μπρατισλάβα.

Είδηση έβγαλε το Συνέδριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στην Μπρατισλάβα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει πρέπει να θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για εφαρμογή του δικαιώματος τέταρτης αλλαγής στα ματς των διοργανώσεών της.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταβολή, καθώς με το πλαίσιο που ισχύει εδώ και χρόνια οι προπονητές των ομάδων έχουν στη διάθεσή τους τρεις κινήσεις (αλλαγές) από τον πάγκο. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία οδηγήθηκε σε αυτήν την κίνηση, ορμώμενη από τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών για το (ολοένα και περισσότερο) βεβαρημένο καλεντάρι.

Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα αποφασιστεί επίσημα και θα εφαρμοστεί ο νέος κανονισμός.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24