ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Premier League στην... Κίνα ο Πελέ!

Από την Premier League στην... Κίνα ο Πελέ!

Ο Γκρατσιάνο Πελέ βρίσκεται μία ανάσα από το να μετακομίσει στην Κίνα, με την Shandong Luneng να καταθέτει μία σούπερ δελεαστική πρόταση τόσο στην Σαουθάμπτον όσο και στον Ιταλό διεθνή επιθετικό.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άφησε μία πικρή γεύση στο φινάλε του στον Γκρατσιάνο Πελέ λόγω του χαμένου του πέναλτι απέναντι στον Νόιερ στον προημιτελικό με την Γερμανία και την κατακραυγή που ακολούθησε από μερίδα φιλάθλων, ωστόσο δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα ο Ιταλός να πρωταγωνιστήσει σε ένα super deal.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αν και δέχτηκε αρκετές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι τόσο από την Τσέλσι όσο και από ομάδες της Serie A, αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα καθώς δέχτηκε μία πρόταση που είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί.

Από την Premier League στην... Κίνα ο Πελέ!

Αυτή προέρχεται από την Shandong Luneng που του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κάτι λιγότερο από 5.000.000 ευρώ (!) ενώ η κινεζική ομάδα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 15.000.000 ευρώ για να πάρει τη συγκατάθεση της Σαουθάμπτον να τον παραχωρήσει.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι πως ο Ιταλός διεθνής άσος θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα επιστρέψει από τις διακοπές του, τις οποίες πραγματοποιεί μαζί με την σύντροφό του Βικτόρια Βάργκα.

Στην Καλιφόρνια και στους καταρράκτες του Νιαγάρα οι Γκρατσιάνο Πελέ & Βικτόρια Βάργκα:

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Wonder of the world

A video posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

#niagarafalls

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ