ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Παρί στην Μπαρτσελόνα ο μικρός Κλάιφερτ

Από την Παρί στην Μπαρτσελόνα ο μικρός Κλάιφερτ

Ο μικρότερος γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ, Σέιν, άφησε την Παρί Σεν-Ζερμέν για την Μπαρτσελόνα προκειμένου να ενταχθεί στη "Μασία" και να επιχειρήσει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

Ο ένας του γιος, Τζάστιν, σε ηλικία 18 ετών αγωνίζεται στον Άγιαξ. Ο άλλος (από το δεύτερο γάμο του), Σέιν, σε ηλικία εννιά ετών αφήνει την Παρί Σεν-Ζερμέν για την Μπαρτσελόνα προκειμένου να ενταχθεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Την περίφημη, "Μασία".

Ο 41χρονος Ολλανδός πρώην επιθετικός, Πάτρικ Κλάιφερτ, βλέπει τους δύο (από τους τέσσερις γιους του) να ακολουθούν τα βήματά του και να αγωνίζονται σε ομάδες από τις οποίες έχει περάσει κι ο πατέρας τους.

Κι αν ο Τζάστιν "χτίζει" ήδη το βιογραφικό του στην ομάδα του Άμστερνταμ, ο μικρός (9 ετών) Σέιν τώρα ξεκινά τα πρώτα του βήματα. Από τη στιγμή που ο πατέρας του απομακρύνθηκε από τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της Παρί Σεν-Ζερμέν, δεν υπήρχε χώρος ούτε για τον ίδιο στα τμήματα υποδομής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακολουθώντας το αντίθετο δρομολόγιο από τον Νεϊμάρ (έστω κι όχι σε επαγγελματικό επίπεδο), ο μικρότερος γιος του Ολλανδού πρώην επιθετικού των Άγιαξ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Νιούκαστλ, Βαλένθια, Αϊντχόφεν και Λιλ βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη κι εντάχθηκε στη "Μασία".

Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και σε τόσο μικρή ηλικία, έχει ήδη συμβόλαιο με χορηγό. Η σύναψη συμφωνίας με την NIKE τον καθιστά ως τον νεότερο Ευρωπαίο αθλητή με χορηγό. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν εξαιρετικές, η "κληρονομιά" βαριά, το μέλλον μπροστά του.

Photo credits: Instagram

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ