ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την ξαπλώστρα στο γήπεδο για την πρόκριση!

Από την ξαπλώστρα στο γήπεδο για την πρόκριση!

Εβδομάδα διακοπών και... επαναληπτικών για τους προκριματικούς γύρους τόσο του Champions League όσο και του Europa, και οι πέντε ομάδες μας διεκδικούν αύριο και την Πέμπτη την πρόκριση στην επόμενη φάση με μεγάλες, αλλά και μικρότερες πιθανότητες.

Ξεκινώντας από τις πρώτες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται… και με τα δυο πόδια στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα χρειαστεί κυριολεκτικά να αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση μετά το 1-3 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά επίσημα μπροστά στο κοινό τους, και το Stoiximan.gr προσφέρει επιλογές για πολλά γκολ σε παίκτες του Ολυμπιακού με το χατ-τρικ του “καυτού” Μπεν να ξεχωρίζει.

Από την άλλη η έτερη εκπρόσωπός μας στη διοργάνωση, ΑΕΚ, θα πρέπει να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην ιστορία της μετά το 0-2 στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η δυσκολία του εγχειρήματός της, αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις του Stoiximan, όπου η πρόκριση της Ένωσης με οποιονδήποτε τρόπο (στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτυ) προσφέρεται σε διψήφιες αποδόσεις.

Στο Γιουρόπα Λιγκ και οι τρεις ελληνικές ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, περισσότερο ή λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός που κέρδισε την Καμπάλα στη Λεωφόρο ταξιδεύει την Πέμπτη στο Μπακού για να τελειώσει την πρόκριση εκεί. Για να συμβεί αυτό αρκεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ αν σκοράρει νωρίς θα κάνει “βουνό” οποιαδήποτε αξίωση των Αζέρων.

Ο έτερος δικέφαλος, αυτός του Βορρά, δεν παρουσίασε θετικό πρόσωπο στο Ντόνετσκ την περασμένη Πέμπτη και ανησύχησε λίγο τον κόσμο του, αφού ακόμα και το 1-1 αδικεί την Ουκρανική ομάδα. Στην Τούμπα, όμως τα πράγματα είναι πάντοτε διαφορετικά, γεγονός που φαίνεται και στο στοίχημα πρόκρισης του Stoiximan.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα, την ίδια στιγμή που το βαρύ πυροβολικό Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιθυμεί να ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα Playoffs του Europa League.

Τέλος, ο Ιστορικός που ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ χωρίς τους Ιρανούς του, μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τη Μακάμπι και να αποτελεί ουτσάιντερ, σύμφωνα και με τις στοιχηματικές απόδόσεις της κορυφαίας διαδικτυακής εταιρείας στοιχηματισμού, όμως ποιός μπορεί, αλήθεια, να τον ξεγράψει μετά τις δύο άνετες νίκες επί της Γκόριτσα;

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ