ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τη Σανγκάη στο Rally Dakar ο Βίλας-Μπόας

Zenit's head coach Andre Villas-Boas gestures sitting on the bench ahead of the Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Zenit's head coach Andre Villas-Boas gestures sitting on the bench ahead of the Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP

Την απόφαση να λάβει μέρος στο Rally Dakar του 2018 πήρε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, μετά και την παραίτηση του από τον πάγκο της Σανγκάη SIPG. Ποιος θα είναι ο συνεπιβάτης του.

Ένα όνειρο ζωής αναμένεται να εκπληρώσει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, καθώς αποφάσισε να λάβει μέρος στο Rally Dakar του 2018. Ο Πορτογάλος θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την προπονητική, μετά και την παραίτηση του από τη Σανγκάη SIPG πριν λίγες μέρες.

Από την κινεζική Super League αποχώρησε μετά την απώλεια του κυπέλλου από τη Σανγκάη Σενχούα με συνολικό σκορ 3-3 (σ.σ. μέτρησαν τα εκτός έδρας γκολ). Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ξεκινήσει την ''περιπέτεια'' του στην Ασία τον Νοέμβριο του 2016, δίχως να καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο. Επιπλέον, εκτός από τη Σανγκάη έχει περάσει από τις Ακαδέμικα, Πόρτο, Τσέλσι, Τότεναμ και Ζενίτ.

Στο σήμερα, ο Βίλας-Μπόας βρήκε την ευκαιρία να εκπληρώσει ένα από τα όνειρα του και να λάβει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα στο Rally Dakar. Η διοργάνωση του 2018 θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 20 Ιανουαρίου σε Περού και Βολιβία. Ο Πορτογάλος θα συμμετέχει με την ομάδα Overdrive με ένα Τoyota Hilux, ενώ στο πλήρωμα μαζί του θα έχει τον Πορτογάλο οδηγό αγώνων μοτοσυκλέτας, Ρούμπεν Φαρία.

Μένει να φανεί αν η απόπειρα του Βίλας-Μπόας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα είναι καλύτερη από το πέρασμα του από την Κίνα και τη Σανγκάη SIPG.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ