ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από Ελλάδα... Ρωσία ο Γκατούζο;

Από Ελλάδα... Ρωσία ο Γκατούζο;
INTIME SPORTS

Τέσσερα χρόνια πριν η Ανζί είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Τζενάρο Γκατούζο χωρίς όμως επιτυχία. Τώρα επιχειρεί να κάνει το ίδιο αλλά αυτή τη φορά για να τον βάλει στην άκρη του πάγκου της.

Όταν το 2011 ο πρόεδρος της Ανζί Σουλεϊμάν Κερίμοφ είχε προσεγγίσει τη Μίλαν με σκοπό να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Τζενάρο Γκατούζο, ο Καλαβρέζος μέσος είχε εντυπωσιαστεί από τους κομψούς τρόπους και τα εκατομμύρια ευρώ που στρώθηκαν στα πόδια του αλλά δεν πείστηκε για να μετακομίσει στη Ρωσία μαζί με την οικογένειά του.

Τώρα, η Ανζί επιχειρεί για δεύτερη φορά να έρθει σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο με τα δεδομένα να είναι αρκετά διαφορετικά. Αφενός γιατί τον θέλει πλέον ως προπονητή και όχι ως παίκτη και αφετέρου γιατί η ρωσική ομάδα δεν βρίσκεται στην ίδια οικονομική κατάσταση όπως το πρόσφατο παρελθόν.

Από Ελλάδα... Ρωσία ο Γκατούζο;
INTIME SPORTS

Η εποχή που έφερνε στη Ρωσία Σαμουέλ Ετό και Ρομπέρτο Κάρλος και φιλοδοξούσε να πάρει το πρωτάθλημα ανήκει στο παρελθόν, καθώς τώρα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Γκατούζο αντιμετωπίζει με αρκετά καλό μάτι το ενδεχόμενο να κοουτσάρει σε ομάδα της Ρωσίας μετά από τις χρήσιμες εμπειρίες του σε Ελβετία (Σιόν) και Ελλάδα (ΟΦΗ).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ