ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα "απαγάγει" τον Μάλκομ από τη Ρόμα

Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, in action with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, in action with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ρόμα και Μπορντό ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τον Μάλκομ, αλλά η Μπαρτσελόνα μπήκε "σφήνα", κατέθεσε καλύτερη πρόταση από τους "τζαλορόσι" και πάει να "κλέψει" τον 21χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες. Η Μπορντό και η Ρόμα ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (23/7) τη συμφωνία τους σχετικά με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Μάλκομ. Οι "τζαλορόσι" έδωσαν τα χέρια με τους "γιρονδίνους" για τον 21χρονο, για το ποσό των 36 εκατ. ευρώ.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/7) οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας, και οι οπαδοί της, περίμεναν τον Λατινομερικανό στο αεροδρόμιο, αλλά αυτός δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο! Αιτία; Η Μπαρτσελόνα επιχειρεί να "απαγάγει" τον ποδοσφαιριστή την ύστατη στιγμή και να τον ντύσει στα "μπλαουγκράνα".

Οι Καταλανοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, κατέθεσαν πρόταση στη Μπορντό, η οποία φέρεται να είναι καλύτερη από εκείνη που έκανε η Ρόμα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τα είχε βρει με τους "τζαλορόσι" σε πενταετές συμβόλαιο, με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το σενάριο που θέλει τη Μπαρτσελόνα να "κλέβει" τον Μάλκομ ενισχύεται από την υποχώρησή της στη διεκδίκηση του Γουίλιαν της Τσέλσι, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του λονδρέζικου συλλόγου. Η ομάδα της Βαρκελώνης, στρέφεται στην πιο φθηνή λύση του Μάλκομ, κάνοντας άνω κάτω τη Ρόμα, που περίμενε τον παίκτη στη Ρώμη, ώστε την Τρίτη (24/7) να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ο Μάλκομ γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς. Το 2014 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "Τιμάο" και το 2016 ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η Μπορντό τον απέκτησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου του 2016 αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ.

Την περυσινή σεζόν, υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ, πέτυχε 12 γκολ σε 35 ματς στη Ligue 1, αγωνίστηκε 2 φορές στο Europa League, 1 στο Coupe de France.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ