ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη γκολάρα σε ματς της Akropolis

Απίστευτη γκολάρα σε ματς της Akropolis

Η Akropolis επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Thoren με 5-1 με τον Αλεμαγιέχου να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του με το γκολ που σημείωσε. (VIDEO)

Η επιστροφή της Akropolis στις νίκες με 5-1 επί της Thoren στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής συνοδεύτηκε από μια απίστευτη γκολάρα από τον Αλεμάγιεχου. Ο 24χρονος Σουηδός έκανε το 2-1 στο ματς με την Thoren αλλά πέτυχε ένα γκολ το οποίο άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στα δέκα καλύτερα της χρονιάς.

Σε πλάγιο άουτ από τα αριστερά ο Αλεμάγιεχου κοντρόλαρε την μπάλα με το δεξί, την πέρασε πάνω από το κεφάλι δυο αμυντικών της Thoren και πριν αυτή προσγειωθεί στο έδαφος με το αριστερό έπιασε ένα βολέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν παίξει ως βασικοί οι Γκέζος, Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος με τους δυο πρώτους να αγωνίζονται σε όλο το ματς και τον Σταυροθανασόπουλο να γίνεται αλλαγή στο 89' της αναμέτρησης.

Ο Γκέζος μάλιστα πέτυχε ένα από τα πέντε γκολ της Akropolis καθώς οι σκόρερ ήταν οι Σόντερστρομ 54', Αλεμάγιεχου 57', Γκέζος 85', Πόλο 87' και Πέτερσον 90'.

Βέβαια τα βλέμματα τράβηξε το γκολ του Αλεμάγιεχου. Δείτε το:

@eyasulillen mål mot @teamthorengruppenfotboll

A video posted by Akropolis IF(@akropolisif) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ