ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη ενέργεια από το κανάλι που θα έδειχνε το Ατλέτικο Νασιονάλ - Σαπεκοένσε!

Απίστευτη ενέργεια από το κανάλι που θα έδειχνε το Ατλέτικο Νασιονάλ - Σαπεκοένσε!

Το κανάλι που θα έδειχνε τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana, επέλεξε να έχει μαύρο για 90 λεπτά την ώρα που κανονικά θα παιζόταν το ματς, δείχνοντας σεβασμό στα θύματα της τραγωδίας του μοιραίου δυστυχήματος που σχεδόν αφάνισε την Σαπεκοένσε.

Με έναν μοναδικό τρόπο επέλεξε το κανάλι που θα έδειχνε τον πρώτο του Copa Sudamericana, να τιμήσει τα 71 θύματα του αεροσκάφους που έπεσε πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μεντεγίν. Την ώρα που κανονικά θα αγωνίζονταν η Ατλέτικο Νασιονάλ και η Σαπεκοένσε, το κανάλι αποφάσισε να μην δείξει το παραμικρό, σεβόμενο την τραγωδία που έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση.

Πέρα από την Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία τίμησε την βραζιλιάνικη ομάδα, γεμίζοντας το γήπεδο την ώρα που θα διεξαγόταν κανονικά ο τελικός, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα, το κανάλι που είχε τα δικαιώματα της αναμέτρησης έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά και προχώρησε σε μια απόφαση που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο τηλεοπτικός σταθμός "Fox Sports Brazil", αντί να ακυρώσει την προβολή, επέλεξε να καλύψει τα 90 αγωνιστικά λεπτά, δείχνοντας μαύρη εικόνα, ενώ υπήρχε χρονόμετρο που μετρούσε κανονικά, λες και παιζόταν το παιχνίδι.

Το hashtag που επέλεξαν οι άνθρωποι του καναλιού, ήταν το #90minutosdesilencio, το οποίο σημαίνει 90 λεπτά σιγή, ενώ εμφανίζονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα δύο μηνύματα: "Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, κάθε μήνυμα είναι σαν αγκαλιά" και "Μας αγκαλιάζετε και μας βοηθάτε να μαζέψουμε όλα τα κομμάτια της καρδιάς μας". Φοβερή ενέργεια και αξίζει έπαινο και πολλά μπράβο...



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ