ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απήχθη ο πατέρας του Τέβες

Απήχθη ο πατέρας του Τέβες

Θύμα απαγωγής έπεσε την Τρίτη το πρωί ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού, Κάρλος Τέβες, με τους δράστες να ζητούν ένα μεγάλο οικονομικό ποσό για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πατέρα του γνωστού Αργεντινού επιθετικού, Κάρλος Τέβες, την στιγμή που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του καθώς έπεσε σε θύμα απαγωγής, με τους δράστες να ζητούν ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ο Χουάν Κάρλος Καμπράλ όπως είναι το πλήρες όνομα του πατέρα του Αργεντινού επιθετικού, κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στο Μορόν στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπουένος Άιρες, όταν ακινητοποιήθηκε από τους δύο δράστες.

Το όχημα βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή του συμβάντος και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής , οι απαγωγείς ζήτησαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον αφήσουν ελεύθερο σε δύο τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους που είναι στο Τορίνο συμμετέχοντας στην προετοιμασία της ομάδας του.

Απήχθη ο πατέρας του Τέβες
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ