ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέτυχαν στα τεστ ηλικίας 26 Νιγηριανοί της Κ17!

Απέτυχαν στα τεστ ηλικίας 26 Νιγηριανοί της Κ17!

Συνολικά 26 Νιγηριανοί διεθνείς της Κ17 απέτυχαν να περάσουν τα τεστ ταυτοποίησης ηλικίας, δύο μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Καμερούν με 14 μέλη να δηλώνουν ψευδή ηλικία. Όλα αυτά δύο ημέρες πριν το ματς με τον Νίγηρα.

Νέο ηλικιακό σκάνδαλο ξέσπασε στην Αφρική, δύο μήνες μετά την τιμωρία 14 Καμερουνέζων ποδοσφαιριστών μελών της εθνικής Κ17, οι οποίοι είχαν δηλώσει ψευδή ηλικία για το επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (στο αντίστοιχο ηλικιακό επίπεδο) του 2017.

Σύμφωνα με το Africanfootball.com, 26 διεθνείς Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές της Κ17 απέτυχαν να περάσουν τα τεστ ταυτοποίησης ηλικίας (MRI), με μόνο δύο να ανταποκρίνονται στην πραγματική τους ηλικία.

"Φαίνεται ότι οι προπονητές της πρώτης ομάδας δουλεύουν για να αποκλειστούν. Είναι τεράστιο πρόβλημα", αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στη συγκεκριμένη είδηση. Η αποκάλυψη έγινε λίγες ημέρες πριν το ματς με αντίπαλο την εθνική Νίγηρα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των "Αετών" έχει περιέλθει σε πανικό.

"Είναι καταστροφή", παραδέχθηκε στο Africanfootball.com αξιωματούχος της ομοσπονδίας της Νιγηρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλοί από τους ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε δάκρυα με την ανάγνωση των αποτελεσμάτων, ενώ όλοι απομακρύνθηκαν από το προπονητικό κέντρο. Η εθνική Νιγηρία έχει κατακτήσει πέντε Μουντιάλ Κ17 (1985, 1993, 2007, 2013 και 2015) και άγνωστο παραμένει προς το παρόν τι θα συμβεί στο επερχόμενο ματς με τον Νίγηρα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ