ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Κάτσε"

"Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Κάτσε"
INTIME SPORTS

Αλβανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Έργκους Κάτσε για να επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία μαζί του, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση.

Ενα ενδιαφέρον ρεπορτάζ έρχεται από την Αλβανία για τον Έργκους Κάτσε και το μέλλον της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα "minuta90.com" , ο νεαρός μέσος απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια κι αυτό γιατί έχει συγκεκριμένες προσφορές από Λάτσιο και Άντερλεχτ στα χέρια του.

Στις δύο ομάδες υπάρχουν οι συμπατριώτες του Ίλι Τάρε (αθλητικός διευθυντής) και Μπέσνικ Χάσι (προπονητής) αντίστοιχα, που θέλουν τον Κάτσε στην ομάδα τους.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου ο Κάτσε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με τον ΠΑΟΚ και αν θέλει η ελληνική ομάδα να αποκομίσει οικονομικό όφελος θα πρέπει να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

Πιθανόν τότε μέσα από καλές εμφανίσεις με την εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO να έρθουν και άλλες προτάσεις.

Μυστακίδης: "Ποτέ δεν έσκυψα το κεφάλι"

Ο Γιάννης Μυστακίδης έδωσε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ και αρχικά μίλησε για το πώς ήρθε στην ομάδα και πώς βρέθηκε να έχει ενεργό ρόλο σ' αυτή. "Οταν συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ σκεφτόμουν ότι ήρθα για να μείνω. Ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην πρώτη προετοιμασία με τον κ.Αναστασιάδη και να υπογράψω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.Καμιά φορά δεν ξέρεις πότε σου δίνεται η ευκαιρία, πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος. Εγώ το είδα σαν μία μεγάλη πρόκληση." τόνισε και πρόσθεσε: "Είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί προερχόμουν από ένα σκληροτράχηλο πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ηρθα θέλοντας να μείνω, κάτι είδε σε μένα ο προπονητής με πίστεψε και πλέον δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Εχει αλλάξει η ζωή μου από την μέρα πυο ήρθα στον ΠΑΟΚ νιώθω πιο δυνατός και πιο ώριμος αυτό με βοηθάει στην καθημερινότητά μου. Πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές και ποτέ δεν έσκυψα το κεφάλι, πάντα πίστευα στον εαυτό μου".
Ακόμη μίλησε:

Για το γεγονός ότι σε μικρή ηλικία πήγε στη Γερμανία: "Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Γερμανία ήταν μια απόφαση που την πήρα με την οικογένειά μου, ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά την πήρα μόνος μου. Σε μικρή ηλικία χωρίς την οικογένειά σου σε ξένη χώρα, είναι δύσκολο. Στη συνέχεια ήρθε ο τραυματισμός μου, ευτυχώς είχα δίπλα μου την οικογένειά μου και το πέρασα πιο ομαλά".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Καθημερινά έχω να κάνω με παίκτες μεγάλες προσωπικότητες. Από την απόδοσή μου ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος. Έχω δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, όμως μπορούσαν να ήταν και παραπάνω".

Για όσα του έμειναν μέσα στο 2015: "Κατ' αρχάς το ματς με την Βέροια δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν ένα μάθημα για μένα, ακούστηκε παντού όλοι με ρωτούσαν γι' αυτό το περιστατικό και πάλι δεν έσκυψα το κεφάλι, πήρα μόνο τα θετικά. Το αποκορύφωμα ήταν το ματς μέσα στο Ντόρτμουντ. έπαιξα για πρώτη φορά σε τέτοιο γήπεδο και πήραμε ένα ιστορικό διπλό".

Για την ευχή που κάνει για τη νέα σεζόν: "Το 2016 δεν μπορώ τι θα μου προσφέρει. Ελπίζω να είμαι στην ομάδα δυνατός, υγιής. Μακάρι να είμαι στην ομάδα, να να πάρουμε τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να κερδίζουμε συνέχεια".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ