ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέλυσε 94 υπαλλήλους η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Απέλυσε 94 υπαλλήλους η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, στην πρώτη γνωστοποίησε πως έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις όλων των μελών και στην δεύτερη πως απέλυσε 94 υπαλλήλους

Την περασμένη Κυριακή (31/7) η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει πως όλα τα μέλη της παραιτήθηκαν για να διευκολυνθούν οι έρευνες των αρμόδιων κρατικών θεσμών, στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων των υποστηρικτών του Φετουλάχ Γκιουλέν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Την Τρίτη (2/8) η ομοσπονδία εξέδωσε δύο ακόμη ανακοινώσεις, στη μία γνωστοποίησε πως έγιναν δεκτές όλες οι παραιτήσεις των μελών και στην άλλη πως απέλυσε 94 υπαλλήλους.

"Η ομοσπονδία μας αποφάσισε ότι είναι αναγκαίο να απολύσει 94 άτομα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται διαιτητές, μέλη των περιφερειακών επιτροπών διαιτησίας και παρατηρητές", αναφέρει η δεύτερη ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι όλοι οι αγώνες της πρώτης εθνικής, οι διεθνείς αναμετρήσεις και όλες οι άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του αθλήματος θα διεξαχθούν κανονικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ