ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέκτησε τον Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

Απέκτησε τον Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Άντριου Ρόμπερτσον, για τον οποίο θα δώσει στη Χαλ κάτι λιγότερο από 9.000.000 ευρώ. Πριν 4 χρόνια δούλευε σε super market!

Ο Άντριου Ρόμπερτσον είναι επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ. Ο 23άχρονος διεθνής Σκωτσέζος αριστερός μπακ υπέγραψε το πολυετές συμβόλαιό του, με τη Χαλ να παίρνει στην καλύτερη περίπτωση 10.000.000 λίρες, δηλαδή 11.130.000 ευρώ (μαζί με τα bonus).

Είναι γεννημένος στη Γλασκώβη, προέρχεται απ'τις ακαδημίες της Σέλτικ, έπαιξε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην Κουίνς Παρκ, εν συνεχεία στη Νταντί Γιουνάιτεντ και απ'το 2014 ήταν στη Χαλ, η οποία τον είχε αποκτήσει με 3.600.000 ευρώ.

Πριν 4 χρόνια, όταν ήταν ακόμη στην Κουίνς Παρκ (3η κατηγορία Σκωτίας), δούλευε σε super market για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Ήταν 19 και τώρα στα 23 του είναι παίκτης της Λίβερπουλ και έχει ήδη 15 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας!

"Είναι ένα ακόμη μεγάλο βήμα για το απίστευτο ταξίδι του Άντριου", τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και συνέχισε: "Λατρεύω την ιστορία του, από που ήρθε για να φτάσει σε αυτό το σημείο".

"Όταν μιλάς σε αυτόν είναι ξεκάθαρο γιατί έχει κάνει αυτήν την πρόοδο. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι μια... φωτιά που καίει, πραγματικά αγαπάει αυτό το παιχνίδι".

"Είναι τρομερή η συμπεριφορά του, πραγματικά τρομερή. Το ταλέντο του και οι ικανότητές του είναι επίσης εξαιρετικά. Έχει εμπειρία στην Premier League και έχει το μυαλό και την ποιότητα να βελτιωθεί".

Όσον αφορά στο κόστος της μεταγραφής, είναι 8.000.000 λίρες και 2.000.000 λίρες τα bonus. Σε ευρώ δηλαδή το κόστος είναι 8.900.000 ευρώ, ενώ όταν θα δοθούν (αν δοθούν) τα bonus η ισοτιμία θα είναι διαφορετική (τώρα είναι 2.220.000 ευρώ).

Απέκτησε τον Ρόμπερτσον η Λίβερπουλ

photos: Liverpool FC twitter

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ