ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απειλές θανάτου για τη σύντροφο του Ίσκο

Real Madrid's Isco celebrates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Isco celebrates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η σύντροφος του Ίσκο, Σάρα Σαλάμο, κατήγγειλε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα από οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης οι οποίοι της χρεώνουν τις κακές του εμφανίσεις.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, έχει πάψει να θυμίζει τον καλό εαυτό του, δείχνοντας να μην διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και κάποιοι προσπαθούν να βρουν το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Ένας μικρός αριθμός οπαδών της "βασίλισσας" φαίνεται να χρεώνει την κακή αγωνιστική κατάσταση του 25χρονου ποδοσφαιριστή, στη σύντροφό του, Σάρα Σαλάμο. Αυτό που της καταλογίζουν είναι πως έχει παρασύρει το διεθνή ποδοσφαιριστή σε ξέφρενα μονοπάτια lifestyle δυσκολεύοντας τον να συγκεντρωθεί στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.

Οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ωστόσο, δεν έμειναν απλά στον καταλογισμό των ευθυνών αλλά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα προβαίνοντας σε προσωπικές απειλές κατά της 26χρονης ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, ανήρτησαν δημοσιεύσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας χαρακτηριστικά: "οι μέρες σου είναι μετρημένες".

Η ίδια, κατήγγειλε το γεγονός στο προφίλ της στο Twitter καλώντας την αστυνομία να λάβει δράση και να συλλάβει το χρήστη. "Αστυνομία αυτός ο άνδρας μου στέλνει μισογυνιστικά μηνύματα με απειλές", ήταν η ανάρτησή της στο Twitter.

Απειλές θανάτου για τη σύντροφο του Ίσκο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ